Gktrk_ege25 Selam Anneler Bana doktorum geceleri bebeğin altını değişme uyku kalitesi bozulmasın dedi 4 aylık bebeğim 2 aylık olana kadar gece değişirdim şimdi doktor dedikten sonra değişmiyorum doğrumu yapıyorum bilemedim sizler napıyorsunuz ?
Olimbonii Gktrk_ege25 Evet cok doğru yapıyorsunuz gece degismenize gerek yok uyusun uyuyosa gece hic bolmeyin ben valla 1.aydan beri gece altini degismiyorum bide bizim totomuz pişik olan bir toto olmadığı icin sabaha kadar bise olmuyor
Eminecak Gktrk_ege25 3 aylık olduktan sonra ben de geceleri acmiyorum. Zaten gece kaka yapmiyor ciş de gece cok emerse doluyor sabah erken saatte degistiriyorum cok emmeye kalkmazsa duruyor. Cidden altını açınca uykulari da açılıyor
cbkckbr Gktrk_ege25 8 ay 6 günlük benim oğlumda bende hiç açmam büyük çişini yapmaz geceleri sabah uyanınca değiştiririm hemen pişik olmuyor şükür
Ysmndnz_ Gktrk_ege25 altını açtığın zaman bebekler uyanıyor maalesef . Bende kaka yapmadığı sürece altını açmıyorum
Gktrk_ege25 Olimbonii bizimkinin cildi cok hassas gece kremleyip bağlıyorumda sabah açtığımda pişik olmuştu 12 de gece uykusuna geciyor 4 de falan açtım bir iki kez saatlerce uyutamadım :( ah annelikkkk
Gktrk_ege25 Eminecak uykuları cok fena açılıyor ya zaten gece emmeleri cok zor alt değişince açılan uyku dahada zor oluyor :( pişik oluyormu
Olimbonii Gktrk_ege25 ya pişik olan bi toto varsa mecbur degisiliyo benim bebegimin cildi hassas degil hangi bezi bağlarsan bağla pisik olmaz hic gecede olmuyor hic cok şükür
Gktrk_ege25 Olimbonii bu kaçıncı bez deneyişim prima molfix canbebe slepp bio natural kullanıyorum şuan haftada 1 bepanthol bitiyor :(
Eminecak Gktrk_ege25 hayir cişle kolay kolay pişik olmaz bir gecede bebek uyumadan önce pişik önleyici krem kullanirsaniz daha rahat edersiniz. Kaka yaparsa temizlenmeli yapışıyor falan. Ben gece 12 de altını degistirdiysem sabah 10 a kadar ayni bezle duruyor
Olimbonii Gktrk_ege25 ooo oda kotu ya ben dogdugunda aldım sudocrem hala yarisindan cogu duruyor pisik olmadığı icin surmuyorum totosu kreme alismasin diye insallahta olmaz bende baby turco kullanıyorum baya guzel bi bez gece hic sizdirma yapmıyor
Ydln Eminecak benim bebeğim çişle pişik oldu sadece iki üç gün gece altını açmadım sabah baktığımda pişik olmuştu 😞😞
Eminecak Ydln ah geçmiş olsun. maşallah benimki genelde benim yediklerimden pişik oluyor pek cişle olmuyor
Gktrk_ege25 Blackcloud öyle değil 2 aylık olana kadar gece açtım şuan 4 aylık açmıyorum ama pişik oluyor :( bı gece değiştim daha iyi durumdayız şuan