Olimbonii Banuksc dogdugundan beri hipp combiotic kullandim beslemesi cok guzeldi kilo filanda güzel aldirdi memnunduk ama bebeğimi çok tıkadı hem gaz hem bagirsak olarak bebelac golda geçtim bagirsaklari daha güzel calisiyo simdi
Hzlgkce Banuksc benim oğlum hiç emmedi doğduğundan beri Hipp combiotic içiyoruz ve çok memnunum şuan 6.5 aylık
AliEymenmoms Sma basindan beri kullandigim tek marka.kan degerleri bagisikligi hep cok iyi cikti 15 ayda sadece dis yuzunden ateslenmemiz oldu cok sukur
Banuksc AliEymenmoms denedim denemediğim mama kalmadı sma aptamil evolvia asla sevmedi şu an sadece bebelac kabul ediyor ama o da içime sinmiyor en son bir de hipp deneyeyim diyorum
Banuksc Doga1208 ben de normal olan bebelac kullanıyorum gold ile arasındaki fark hakkında bilginiz var mı
Olimbonii Banuksc bebelac gold fermantasyon islemi yani mayalama islemi ile yapılan mamadir lif ve probiyotik sayesinde sindirime yardimci olur. Ama normal bebelacta bu yok farki bu
Olimbonii Banuksc bebelac gold tadi guzel ya denedim yani benim bebekte biraz secici o yuzden deniyorum bebelac hc almadigim icin tadını bilmiyorum hiç
Olimbonii Banuksc hipp in beslemesi guzel ama cok tıkıyor yani kabiz ve gaz olarak o yuzden bırakmak zorunda kaldik
Olimbonii Banuksc yani bebelac golda geceli daha 15-16 gun olmustur ondan öncesi hipp combiotic kullaniyoduk 3 aylik 6.500 gram 60 cm boyu
Banuksc Olimbonii benim bebeğim 4 ay 20 günlük 6500 sadece anne sütü aldı ilk 3 ay sonra mama beğenmedi kilo alımı yavaşladı
Demeteymenim 8 ay sma kullandim bebelac denemek istedim çok gaz yapti şuan gold olanini kullaniyoruz 1.5 aydir memnunum hem doyuruyor hem kg alimi guzel 🤗
Olimbonii Banuksc zaten sey 4.aydan sonra ister istemez yavasliyo kilo alımı ne kadar yedirirsen yedir yavaslicak benimkide 4.aydan sonra yavaslicak artik az gram alacaklar benm bebegim anne sutu cok almadi sutum kesildi 45 gun emzirebildim sonra hep mama