esmanuursss Gryffindor evet sürekli internet paketi almak zorunda kalıyoruz inşallah bian önce halledilir 😏
Ezelsare Bulunduğunuz belediyenin fen işlerine gidin hatta mümkünse alt yapı şube müdürlüğü varsa oradan bilgi alın. Ben de alt yapıda çalışıyorum. Eğer ilgili firmanın yatırım programındaysa zaten yapılır ama yapılmazsa superbox ile çözüm bulunuyor malesef
Aysegul93 esmanuursss eşiniz ve sizin faturanızı hesap edin aylık superboxla aynı geliyorsa hemen hemen onu alabilirsiniz.
esmanuursss Aysegul93 gelmiyo keşke gelse birde internet almasak da dakika alıyoruz ve o da en az 100 tl olmuş zaten gene de karşılamıyor
Eomeoni esmanuursss bnmde başıma geldi aboneliğin başladığı adresten başka adrese nakil yaptım geri dönmek istediğimde altyapı yok denildi çok oyaladılar yapıcaz edicez halledemiyoruz bilmem ne Dilekçeler mi vermedim o binadan o binaya evrak mı taşımadım yok yok yok Başka bi firmaya bağlattım o da görüş alanı olan biryerlere direk dikip yansıtıp bişiler yapıp kurdu bağlantıyı
AselSenam esmanuursss eşim bir yeri aradı bildirdi altyapı için birkaç ay sonra geldi sonra İnternet taktırdık ama hala telefon şebekesi çok iyi çekmiyor. Belli yerlerde telefon görüşmesi yapıyoruz.
Kayraaa59 esmanuursss Ağustos 8’de başvuru yaptım taşındıktan sonra. Hala bekliyorum 😊 sık sık arayın. İlde bulunan genel müdürlüğü arayın direk. Ttnet ise eğer. Müşteri hizmetleri maalesef bişey yapamıyor
Deniz2463 esmanuursss netcity var alt yapısız televizyon uydusuna anten gibi birsey takıyorlar benim komşum kullanıyor çok da memnunlar araştırın isterseniz
1melek_annesiii esmanuursss her taşındığım yerde bu sorunla karşılaştım iki sokak arkada var ama bizim sokakta yok aramıştım ordan sizin sokağa kablo çekelim ama ücret size ait ben kiracıyım niye para verim ki taşınınca benden sonrası kullanacak ev sahibi falanda Almanya’da yaşıyordu çözemedim internet sorununu malesef şimdi ki oturduğum yerde de bizim internet var bilen bilir sordum 750 ₺ dedi vazgeçtim artık internet bağlatma fikrinden🥹
esmanuursss 1melek_annesiii biz ev sahibiyiz ne kadar ücret ödeniyo acaba bi bilginiz var mı başka yerden çektirsek
MinikPrensesannesii 1melek_annesiii superbox alın hatlı internet sadece fişe takıyosunuz aylık gbları siz belirlersiniz konuşunca söyleyin bizim ki 250 gb aylık 240 tl sonradan alt yapı geldi onuda bağlattık ikisinide kullanıyoruz 😂
Kayraaa59 esmanuursss evet ama alt yapı genelde Türk Telekom tarafından çözülüyor. Dediğim gibi yapın ben her yolu denedim en kısa çözüm genel müdürlüğü sıkıştırmak
Deniz2463 esmanuursss evet evet zaten sabit internet ama sadece antene takılıyor televizyon paketi falan değil