esmanuursss Kızlar ya oturduğum yerde alt yapı yok internet için napıcam bilmiyorum hiç bu durumu yaşayan çözüm bulan oldu mu yardımmm
Gryffindor esmanuursss Şaşırdım olmamasına. Çevrede internet kullanan bir işletme illa ki vardır emin misin alt yapı olmadığına
esmanuursss Gryffindor apartmanımızda bile kullanan var ama biz bağlatmak için aradığımızda alt yapı yok deniliyor kaç işletmeyi aradım hepsi aynı alan yokmuş
MinikPrensesannesii esmanuursss bizimde işk geldiğimizde yoktu superbox aldık 3 ay sonra altyapı geldi normal internet bağlattık ikisinide kullanıyoruz😂
Zzzehra___ esmanuursss aynı durumdayız bir çözüm bulamadık biz ya superbox tarzı şeyler de aşırı pahalı bence
esmanuursss Zzzehra___ evet kotalı var 300 150 gb diyo bize kesinlikle yetmez internetle iş yapıyor eşim sınırsız da 800 tl baya fazla aylık
Aysegul93 esmanuursss ooo çok fazla biz kullanırken 200 dü tabi 2 sene önce. Maalesef bizde o zamanlar 200 e cok dedik ama mecbur aldık alt yapıya çözüm yok
esmanuursss Aysegul93 şimdi 300 e 150 gb veriyo bende Turkcell de çalışıyordum ve uygundu o zamanlar süperbox şimdi imkansız
esmanuursss Gryffindor yan apartmandan çektirmişler öyle demişlerdi ama şimdi kota yok diyorlar yani yer açılması lazım ama 2 aydır aynı acaba apartmanla komple imza toplayıp müdürlüğe versem yaparlar mı
Gryffindor esmanuursss Denemek lazım eşiniz bir de internetle iş yapıyormuş size çok daha lazım olur umarım bir çözüm bulursunuz
esmanuursss Aysegul93 başka bi çözümüm yok gibi sürekli internet almaktan yüksek miktarda fatura ödüyorum
esmanuursss Gryffindor evet sürekli internet paketi almak zorunda kalıyoruz inşallah bian önce halledilir 😏
Aysegul93 esmanuursss eşiniz ve sizin faturanızı hesap edin aylık superboxla aynı geliyorsa hemen hemen onu alabilirsiniz.