Olimbonii Bugleminannesi28 Evet yediklerinizden de olabilir rengi ama eger saglik ocağı yakinsa en azindan kakasini bi tahlile getirin insallah bise cikmaz hem iciniz rahat eder
Bugleminannesi28 Olimbonii sağlık ocağında bakılıyor mu bilmiyordum hemen karşımda saglikocagi var hatta yarın aşımız var sorayım bari
byzogretmen pitircikk çok teşekkürler bir sürü tahlil yapıldı temiz çıktı her şey serum taktılar su takviyesi
Olimbonii Bugleminannesi28 sor genelde tahliller 10 a kadar aliniyo bebeginiz sabah kakasını yaparsa 9 larda bezinin icine islak mendilini atmadan yaniniza alin orda iki dakkada örnek verip tahlili yaparlar ben oyle yaptim
Lonelymom Nuranneee ben 1 aydır süt içmiyorum. Ama yoğurt peynir falan tüketiyorum. Kakası gürültülü. Alerjidenmi acaba
HEY03D Olimbonii iyileşti antibiyotikle zaten antibiyotik 3 günde etki etmeye başlıyor p dönem gaz sancısı da oluyor ya
Olimbonii HEY03D Evet ya bazen durup durup ağlıyor diyorum kesin sanci girdi diye bizim 6.gunumuz bugun 3.gun basladi sancidan aglamalari inşallah geçer ya üzülüyorum öyle gördüğümde