pitircikk Gamzelininmom benm bebeğim de 2 aylık. Kötü koku değil de dün çok sulu ve yeşildi kakası. Üstte kalsın belki bilen biri vardır
2cocuk_1anne_ Gamzelininmom benim de oğlum bugün 2 aylık oldu ve 2 gündür kötü kokuyor neden bende bilmiyorum Bekliyim bende
Gamzelininmom 2cocuk_1anne_ ay neden acaba doktor ne diycek nasıl anlıycak test yapıcak mı napcaz bilmiyorum inşallah normaldir
Gamzelininmom zeynepbalci yok düşünüyorum yemedim cuma kakasını yaptı hadi üşütmüştür dedim yediğim dokundu dedim sonra bi daha bu sabah yaptı ama bozuk mu desem çürük mü desem öyle bir koku kuscaktım geçmemiş eğer neyse inşallah kötü bir şey yoktur
gorkemcim Gamzelininmom sizin yediklerinizden kaynakli olabilir 35 gunluk benegim var dikkat ettim benim yediklerimle akakali kokulu kaka yapiyor
Gamzelininmom Olimbonii onu bilmiyorum ya ilk başta hep mukuslu gibşydş şuan yAptığı sulu ama hafif kıvamlı normal gibi kıvamı ama kokusu çok kötğü
Elfdmn Benim kızım 2 buçuk aylık sadece mama ile besleniyor ve hep yeşil kaka yapıyor hafif sulu ve kokusu da oluyor öyle coj kötü bir koku değil tabi. Ben mama dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Gamzelininmom Elfdmn mamayı doğdu doğalı veriyorum birden değişmez brnce bu kdar kokusu mamadan değil bence
Olimbonii Gamzelininmom bilmiyorum ya bu aralar yaygin bizimde kakasi mukuslu sumuksu gibiydi ishal amip cikti parazit suan antibiyotik kullaniyoruz burda bi arkadasta ayni böyle sikayetleri vardi dedm getirin tahlil yapsınlar ondada amip çıktı
2cocuk_1anne_ Gamzelininmom bir sorun olur mu bilmiyorum ama daha önce burda yine post açılmıştı kötü kokuyor diye hatta gaz içinde kötü koku var yazmışlardı Yorumları hatırlamıyorum ama bir şey olacağını sanmıyorum yaa ama yine sor doktora Sorduktan sonra tekrar buraya yazar mısın
Satiyeakinci Kötü kokulu kaka bazen kabizligin baslangici bil3 olabiliyor. Dikkat edin kendinize. Bebeginize gunde 3 kere karnina bacaklarina masaj yapin
Olimbonii Gamzelininmom Hale0108 ishal kakasi mukuslu sümüksüydü normalde hic oyle yapmazdi yani farkettik bi anormallik oldugunu tahlil verdik amip çıktı cok fena bise yaa yani nerden gecti bilmiyorum ama buyuk ihtimal musluk suyundan çünkü emzigi yere dustumu muslukta yıkayıp veriyodum bide biberonu yıkarken musluk suyuyla yikiyordum icinde kalan su damlaciklarindan geçti diye düşünüyorum asla daha ole bi hata yapmam