yemedimamadoydum Mavisu34 benim suyum geliyordu 4 cm acilmam vardı ama sıfır sanciydi o yüzden suni sancı aldım 8 cm açılma olana kadar regli agrisiydi 8 den sonra abovvv 😂😂😂 7 saatte bitti şükür
Balkupum2505 Mavisu34 suni sanci asla tavsiye etmem kendi sancinizi bekleyin zamaninizda var daha nasil olsa. Öldüm sandim 😢
Mrymboz Mavisu34 ben 56 saat suni sancı yedim acilmam olmadı ortada kaldım.ne çektiğini bi ven bi allah bilir sabır et valla dünya burnumdan gelir suni sancı normal gelen sancidan daha kotu
nazli-06 Mrymboz 56 saat nasıl dayandın, 4 saatte felegım şaştı benım, ayrıca benım açılmam kendı kendıne olmadı, ebe habıre çatala cıkartıp açıyordu, ılk çatala aldıgında çart çurt yırtıp 2-3 santım açtım dedı, bayagı hızlandırdı.
parla19 Mavisu34 39+2 de suni sancı ile doğurdum ilk doğumum olmasına rağmen 10 da almaya başladım 16 da bebeğim doğdu kişiden kişiye göre değişiyor her şeye kulak asmayın bence
nazli-06 Çatı muayenesınde normal doguma müsaıtlığıne bakıyorlar. Ebe bana cok musaıt oldugumu soyledı. O yuzden normal dogumda ısrar ettım. Sıfır açıklık sıfır sancı ıle hastaneye gıttım, sunı sancı ıle 4 saatte dogurdum. 5 santım acıklıktan sonra dayanılmaz hal alıyor ama Allah sabrını verıyor. Ha benımle aynı anda sunı alan bı kadın vardı, benım 5 cm acıklıgım varken onda 1 santım bıle zor acılmıstı onu sezaryene aldılar. Yanı sunı verıldı dıye açılman olacagının bır garantısı yok.
Mrymboz nazli-06 neler çektim bi Allah bi ben bilir aezeryanada almadılar beni ölüm.kagidi imzalayıp yürü özele git dediler dışarı attılar ambulans bike vermediler sütununda çıkarken doktor patlattı eliyle 56 saat yediğim sancı sultanbeyli ersoy hastanesinden Allah razı olsun bitti ve bu açıyı bana çektiren ise sancaktepe şehit ilhan varank hastanesi deki doktorlar boğazım da gülle gibi bisey çıktı bagirmaktan çenem kulaklarıma varıyordu en son çok zordu çok…bazen aklıma geliyor ağlıyorum trança oldular bana.
Sema3545 Mavisu34 kesinlikle tavsiye etmem. Hamilelik şekeri sebebiyle bebeğimin suyu fazlaydı ve 38.hafta doktorum yatış verdi, suni sancıyı başladı normal doğum için. 3 gün boyunca doz arttırılarak verildi ve hiç bir açılma olmadı işe yaramadı. 3 gün sonunda doktora ya beni bırak gideyim yada bu çocuğu nasıl alıyorsan al diye yalvardım resmen. Her ne kadar ağrı eşiği herkesin farklı olsada, suni sancı çok fena birşey. Haftanız dolana kadar bekleyin bence
Ayaz13 Mavisu34 normal doğum istiyordum 40. Haftamda tansiyonum yüksek diye son kontrolden sonra doktorum yatış verdi. Akşam 19:00 gibi serumla suni sancı verilmeye başladı sabah 19:08 de doğum yaptım. Gece 03:00 den sonrası gerçekten çok zor ve acı vericiydi kabus gibi normal doğum yapın ama asla asllla suni sancı almayın
tubasd Mavisu34 yani bunları kendinizle kıyaslamayın herkesin vücudu doğum işleyişi farklı size tavsiyem akışına bırakın Allah’a tevekkül edin inanın en güzel şekilde ilerliyor ozaman
Eslemdemr0308 Yavuz01_ normal doğum olsun diye çok uğraştım ama olmadı normal kontrolüme gittim 2 cm açıklık olduğunu doğuma hazirlicaklarini söylediler yatırdılar suni verdiler ama olmadı 3 cm le sezeryana girdim son alttan muayenemde hemşire suyumu patlattı aciklik olsun diye ama olmadı artık bebeğin suyu azaldığı için kafasında büyüme başlamış son 2 saat yalvardım beni artık uyutun diye doktorum 3 demişti bebeğin kilosuna 3.910 doğdu kızım 🥰🌸
Yavuz01_ Eslemdemr0308 Maşallah kızıma öncelikle 😊 Eslemdemr0308 bende normal doğum için uğraştım suyum bitmişti 40+4te ama hiç sancım yoktu ve 1 cm açıklık vardı sancıyla açıklık 8 cm oldu ama benim nefesim bitti adeta mecbur sezeryana aldılar en çok korktuğum başıma geldi hem 10 saat sancı çektim öldüm hemde sezeryan oldum. Benim oğlum 3100 gr doğdu. Kızını Allah bağışlasın şansı bahtı kaderi güzel olsun inşallah 🤲
Birsenbirbenbirdebebek Mavisu34 sezeryan çünkü bebeğim daha fazla kaldıramadı kalbi yavaşlamaya başladı
Defne_Dilan Mavisu34 Kesinlikle hayır bnm bebeğimin suyu az olduğu için ben suni sancıyla doğurdum ama çok zordu normal sancının 5 katı ağırlığında
Saremmmmmm Mavisu34 kesinlikle bekle 41 haftaya kadar bekledim bol bol uyu şuan gerçektin tadını çıker hamileliğin zaten vakti gelince gelicek bebeğin eşinle sinemaya gidin gezin çünka bebek olunce çok zor dogumdan sonra zaten çok yorguh olursun bol bol uyu ve gez asla stres yapma
Bekirtalhammmm Mavisu34 ilk doğumum 39+4 te oldu oğlumda 2 cmle hastaneye yattım açılma yavaş olerliyordu saat 12 gibi 5 cm oldu ilerlemeyi ve suni verdiler tabi suyumda gelmedi suyu doktor patlattı akşam 7 de oğlum dünyaya geldi skntsiz çok şükür ikinci dogumumda 40+4 nisanim geldi hastaneye gittim 2 cm açılma var dediler ama kanama vardı hastaneye yatış yapıldı cumartesi gündüz 11 de sonra bende ne sancı ne bişey akşam 5 Ece duş plates yürüyüş derken 5 cm oldu akşam 10 oldu enerji falan kalmadı dedim suni verin ben artık dayanamıyorum bekle bekle suni verdiler pazar günü 10.30da kızım dünyaya geldi evet çok sancı çektim ama iyiki suni almışım diyorum çünkü 8 cm açılma vardı kızım hep yukardaydi suyumda gelmemişti doktor müdahale etti bı terslik olduğu belliydi ama Rabbime çok dua ettim kızım sağlıkla dünyaya gelsin diye kordon 2 düğüm olmus kızım nefessiz kalmaya baslayacakmis iri bebek olduğu içinde zor bı doğum oldu o yüzden siz zor olur suni gibi düşünmeyin bebeginiz için belkide kolay olcaktr bazen bazı şeyler ultrasonda gözükmüyor o yüzden kendinizi düşünmekten çok bebeğinizi sağlıkla dünyaya getirmeye odaklanın o zaman sancı süreci daha hafif geçiyor psikolojik olarak şuan düşünüyorum da iki doğumum da suni sanciyla oldu iyikide almışımda yavrularıma kavuşmuşum
Mbrre Mavisu34 38.haftada yaptım suyum azaldığı için herkesin acı eşiği farklıdır direkt yorum yapmak doğru değil ama her dogum gibi bebis doğunca acidan eser kalmıyor 🌼😍
TheLatte Mavisu34 42 haftalık doğum yaptım . Kendi sancım asla gelmedi . Suni sancı verildi ama çokda abartılcak bi sancı değil . Nedenide o zaman doktor dediki aslinda normal sancıda bu derece ama suniyle o sancı hızlandığı için bu kadar korkuluyo dedi . 39 hafta erken bence biraz daha bekleyin belki kendi sancınız gelir .