Streptekok Kızlar 1 yaşında bebegim var ne zaman uyutsam 15 dk sonra uyanıyor,tekrar gidiyorum uyutmaya ya uyuyor ya da ayaklanıyor. Üstüne bide hamileyim son ayimdayim çok zorlanıyorum,hareketlerim de kısıtlı çıkmazdım resmen 😔
Pamukprenss Streptekok aceba üzerini kalın mı örtüyosunuz . Yorgana vs de uyanır dönemedikçe. Ben bi tek uyku tulumuyla yatırıyırum aralarda kalkıyır. Rahat hareket edince dönmesi filan sıkıntı olmuyor
yuhumgeliy Streptekok 1 yaş hep öyle sanırım. Bizde 14 aylığız yeni uyuttum 10dk geçmeden uyandı şimdi geri uyutuyorum gecede sürekli kalkıyor emmeye ne olacsk böyle bilmiyorum. Allah size güç kuvvet versin
Pamukprenss Streptekok eğer eviniz soğuksa tulumun altına kalın pijama giydirin. Ama dediğim gbi çocuklar örtünmeyi sevmiyor
Asyaveannesi04 Streptekok aynı benimki de aynı 🤦🏻♀️ 1 yaşına 9 gün var ama uyumuyor oyun oynuyoruz hala
Pamukprenss Streptekok ince bi battaniye örtüyorum ama ayağıyla kendisi ittiriyor ve örttüğüm an kendisi uyanıyor hiç sevmiyor üzeri örtülü olunca
SusamTanesi26 yuhumgeliy atak dönemiymiş galiba bizde 15. Aya girdik emziriyor musunuz benimki galiba emerek uyuduğu için kalkıyor sürekli
Mybellam_21 Benim bebeğimde öyleydi uyku eğitimi veriyorum 1 ay olacak. Şuan 2 kez kalkıyor çok şükür. Bende tulum giydiriyorum üstüne bişi örtünce rahat dönemiyor uyanıyor.
tugbac Pamukprenss benim bebeğim de çoğu zaman dönerken yorgana sarılıyor ve uyanıyor. Ben de uyku tulumu almayı düşünüyorum. İçine bir şey giydirmeden tulumla yatırıyoruz diyenler var, o kadar sıcak tutuyor mu gerçekten?
Streptekok SusamTanesi26 yok canım emzirmiyorum hamile olduğum için bırakmak zorunda kaldım . Mama veriyorum
Elif3406 Streptekok canım tam kaç aylık? Çünkü 15.ayda aynı sıkıntıyı bende yaşadım bebekler tek uykuya bazen erken geçebiliyor. Biz tek uyku düzenine geçip oturana kadar yaşadık bunu maalesef 1 aydan fazla sürdü tek uyku düseni oturunca rahatlamıştık ki bugün 19 aylık oldu 1 aydır tekrar aynı sorunu yaşamaya başladık tam bir kısır döngü🙄 ama eğer tek uykuya geçmediyse bi onu deneyin