Buseavcii_12 Bebeğim bi yarım saat öksürdü sonra kesildi sonra 4 5 saat sonra gene öksürdü doktor nebulatörle bi kaç ilaç önerdi onu ettim bugün doktora öksürürken video attım Rsv olabilir dedi ama iştahta azalma yok ateş yok keyfi yerinde
Pol Buseavcii_12 bebeğim rsv geçirdi hiç ateşi olmadı iştahı da iyiydi bbçu sebeple hafif atlattı ciğerine az inmişti. Hırıltılı nefes alıyordu öksürüyordu nefes alırken göğüs kafesi belli oluyordu bazen
zeyderler Buseavcii_12 bizde aynıyız ilk gün 37.5 du ateş bugün 3. Günü ateş yok. Burun akıntısı öksürük burun tıkanıklığı var. Sabah iştahı hiç yoktu kahvaltı yaparken ben verdikçe kustu. Öğlen yedi Allahtan bişeyler dün götürdüm antibiyotik başladık
Kikiriki Buseavcii_12 bir aylıkken geçirdik hiç ateşi olmadı hafif öksürük ve burun akıntısı oldu hastanede 5gun yattık hiç ateş Yok du iştahıda yerindeydi
Buseavcii_12 Pol hırıltı var ama burnunda burnu doğduğunda beri hırıltı olurdu doğduğu günden beride kusuyor hani geçen ayda böyle oldu hırıltı tarzı sonra geçti
Pol Buseavcii_12 Serum fizyolojik sıkıp otribebeyle çekmemizi önerdi hep doktorumuz. Ciğerine indiği için yoğunbakımda kaldık antibiyotik aldı. Hatta emerek enerji harcıyor diye süt sağıp biberonla verdim. Ciğerini dinletseniz eğer temizse buhar verip burun temizleyip devam edin rutininize
zysn2018 10 gun oluyor hala oksurek var 4 gun hastanede yattık bizdede oyle ates 37′5 oldu 2kere baska yukselmedi nasil bi hastalikms cok kotu cocugu perisan etti oksurekten 4′5 aylik
Buseavcii_12 zysn2018 sürekli devam eden bi öksürük mi bi öksürük tutuyor 10 dk öksürüyor sonra. 4 5 saat sonra bi iki öksürüyor öyle
Kikiriki Ssuullee yok çok şükür biz yanyanaydik tam 29 günlüktük doktor 28 günlük olsaydı küvezdi ama hastane protokolüne göre şuan yanyana kalabilirsiniz dedi biz serviste beraber kaldık
Ssuullee Ssuullee benimde bebeğim bir aylık yoğunbakımda şimdi inşallah biran önce toparlar servise çıkarırlar
Ssuullee Pol benimde bebeğim bir aylık yoğunbakımda şimdi inşallah biran önce toparlar servise çıkarırlar