en_sevdiklerim2 AselSenam gerçekten sürdü 🤦🏻♀️ önce tek tek sudan geçiriyorum sonra suda bekletiyorum 2 tur en son bir su daha sonra kurulama ve doğrama🤦🏻♀️ Hala emin olamamakla birlikte gözler kapalı dogruyorum🤣 tabi bu kadar uzun sürme sebrbi de 2 kg olması
Tatlican en_sevdiklerim2 Ayy cok almişsiniz ben yarim kiloyu bile dertleniyordum eskiden 🤣🤣ama artik alıştım
LaMamaDellaCicala en_sevdiklerim2 bulasik makinasina dizmek zor olmasin senin icin hani aralarda boslukolmasi lazim iyi yikanmasi için n🙄
en_sevdiklerim2 LaMamaDellaCicala 🤣alttan üstten pervaneli tazikli su bi kabasını alırdı🤣ama yapmadım denemeye cesaretim yok🤣
Erolunannesi en_sevdiklerim2 bence çamaşır makinesi daha iyi olur🤪🤪🤪bolca omomatiklee oohhh mis 1 tane toprak kalmaz😂🤣
Keremikoo en_sevdiklerim2 az kaliyor diye 1.5 kg ispanak aliyom ya ben. 5 kez de yikiyorum. En son ispanagin ümüğünü sıkasım geliyor🤣🤣.( Ben genelde ayiklar dograr yikarim)
Seymanur9 en_sevdiklerim2 ıspanağı bende tek tek yıkıyorum , ona rapöen tek tek yıkadıktan sonra suya koydugumda yine toprak kum pislik çıkıyor dibinden 🤣