Deletedmom_109 Migroslarda yıkanmış ıspanak satılıyor bir bakın bence 😁 şey dermişim çamaşır makinesini deneyin iyice sıkar kurutması kolay olur 😁😁
Sontvbukucu en_sevdiklerim2 simdi su sicak ya salca soğan iste tuz pulbiber pirinc de koy direkt ıspanak yemegi olarak çıksın 😂😂
en_sevdiklerim2 Deletedmom_62 bn hem bekletiyorm hem tdk trk sudan geçiriyorm anca gidiyor valls 🤦🏻♀️
Seymanur9 en_sevdiklerim2 ıspanağı bende tek tek yıkıyorum , ona rapöen tek tek yıkadıktan sonra suya koydugumda yine toprak kum pislik çıkıyor dibinden 🤣
Deletedmom_109 en_sevdiklerim2 tabii en azından topraklı değil ben yine biraz suda bekletiyorum çok daha kolay oluyor
en_sevdiklerim2 Deletedmom_109 önce tek tek sudan geçiriyorum sonra suda bekletiyorum 2 tur en son bir su daha sonra kurulama ve doğrama🤦🏻♀️ Hala emin olamamakla birlikte gözler kapalı dogruyorum🤣
Duyulurum en_sevdiklerim2 en iyisi yıkanmış ıspanak almak 😅 ben de her pazardan aldırıyorum ve her yaptığımda tevbe ediyorum bir daha ıspanak yıkamaya 😄
en_sevdiklerim2 Duyulurum aynrn öyle hiç hazır almadm ama gerçekten bnde öylr her seferinde isteyip sonra pişman oluyorum
minikoglummmmm en_sevdiklerim2 ilk yıkıyorum sonra doğruyoruyorum.dogranmış halde suya basıp bekletiyorum
karabiberimm en_sevdiklerim2 bende geçen yaptım 40 dk sürdü yıkaması en son parmağımı kesip götürseler hissetmezdim o şekil bitti 😀😀😀😀
en_sevdiklerim2 AselSenam gerçekten sürdü 🤦🏻♀️ önce tek tek sudan geçiriyorum sonra suda bekletiyorum 2 tur en son bir su daha sonra kurulama ve doğrama🤦🏻♀️ Hala emin olamamakla birlikte gözler kapalı dogruyorum🤣 tabi bu kadar uzun sürme sebrbi de 2 kg olması
aybikreis en_sevdiklerim2 Buruşması önemli değil ki pişince yine aynı oluyor. Bence denenebilir. Ben oyuncakları falan atıp yıkıyorum ıspanak neden yıkanmasın