_eay_ Aezgi ay bende bunu içiyorum hamilelikte bırakmıştım iki oğlumda da 3 ay oldu doğum yapalı yine başladım malesef
Aezgi _eay_ evet güzel ve hafif sıgara bende cok seviyorum hamileyken bırakmıstım bende sonradan basladım malesef
elizabeth Annelice488 ayy sigara önerisi vereceğim aklıma gelmezdi 😂 eşim parlament içiyodu malum fiyatlar uçunca winston slender blue içiyo şimdi parlamente benziyomuş öyle diyor 😂
Sutlukahveeee _eay_ bende doğum yapalı 3 ay oldu bı kaç defa içtim sonra eczacimiz var çok zararlı dedi bı nevi zehirli süt oluyorms sağlıklı bı süt değil deyince bıraktım yine hani o da akşamları kahve uaninda bı iki tane falan gündüz faln hiç icmiyirdum
Aezgi _eay_ söyle söyliyim ben 3 aylıkken aksam uyduğunda 1 tane iciyordum emzirme saatini baz alarak ek gıdaya basladıktan sonrara günde 2 3 tane iciyorum yani yemek yedirp iciyordum gene 2 saat sonra falan emiyordu
Beyzabuglemehmet Annelice488 ben camel white içiyorum senelerdir inceler kesmez beni bacım parlament içiyo eşim o bile hafif geliyor bana kesmiyor beni beyaz filtre 😂