Cennet70 Erdemalp sagolun Allah razı olsun ınsallah kolaylıkla atlatır güzel sonuçlar alırız inşallah
Ilosumm Cennet70 benim bebegimde genel anestezi alacak emar ve tomografiye girmişti. Kilo ve ayına göre veriyorlar anesteziyi sonra doktor uyandırıyor gözlem altında kalıyor bi müddet sonra çıkarıyorlar. Korkulacak bisey yok yani
Ozge0125 Cennet70 hiç korkma canım zaten bebeğin kilosuna göre az az doz veriyorlar. Uyanmaya başladıkca hafif hafif doz verip devam ediyorlar. İşlem bitince en geç yarım saat içinde kendine geliyor. İşlem sonrası boynunu tutamaz çok dikkat etmen gerekiyor
ilaydasrin_1 Cennet70 çok geçmiş olsun 🦋🤎 benim kızım da girecekti ama burada ne özel ne devlet nede üniversite hastaneleri kesinlikle anestezi vermiyorlar 1 yaş altına bu yüzden ilaçla uyutmayı denedik onda da kızım uyumadı bu yüzden çektiremedik. 🥲
Cennet70 ilaydasrin_1 ya peki o zaman nasıl etken teşhis ediliyor ki 🤔 çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah bian önce atlatırız ya
Cennet70 Paril anladım canım inşallah şifa bulursunuz kimin ki büyük kilin ki küçük allahım hwrseyın gÜzelinden versin inşallah
A2B4 Paril Bizim 2 cm kafa büyüklüğü vardi ama presentile göre normal.doktor ne olur olmaz diye ultrason istedi gelişimi normal çıktı.eğer aradaki fark fazlaysa kafa büyüklüğü emar isteniyor onu biliyorum.
BarlasMomm Cennet70 korkmayin sakin olun. Benim oglum 1 yasindayken girmisti anestez ile 15-20 dakka surdu cikar cikmaz uyandi hemen