Baby12345 kızlar merhaba bebeğim 15.5 aylık yüzünde beyaz lekeler var doktora gittik mavi ışıkta baktı vitilego degil dedi kere verdi ama hala gecmedi başına gelen var mi beyaz lekeler nasıl geçer neden olur
birminnosunannesi Baby12345 Benim bebeğiminde vücudunun bazı yerlerinde var. 2 doktora gittik. İkiside mavi ışıkla baktı vitiligo değil dedi. Ama canım çok sıkkın geçmiyorlar daha da artacak diye çok korkuyorum. Bebeğim 5.5 aylık. 1 aylıkken farkettim ilk lekeyi.
Yusaydef Baby12345 yok dünden beri oldu yarın götüreceğim ve şuan girip olduk onunla beraber başladı ondan mı acaba diue düşünüyorum amaa ilk defa oldu
birminnosunannesi Baby12345 benim bakmaktan psikolojim bozuldu artık her şeyi beyaz görüyorum ne yapacağız bilmiyorum 🥺
Kubraparlakk Esramtd1 acaba nasıl bir leke fotoğraf paylaşirmisiniz rica etsem benim kızımda 6 aylik yuzunde 1 haftadır beyaz bir leke varda
Leyla54 Esramtd1 merhaba doktora götürdünüz mü acaba ne dedi doktor benimde kızımın kolunda fark ettim de bende baya korktum umarım önemli birşey değildir
Esramtd1 Leyla54 tabi götürmez olurmuyum cildiyeye çocuk dr vs takip diyorlar ama ben şüpheyle yasayamam çocuk norolojisi ne goturcem resim varsa atarsanız bakayım
Esramtd1 Leyla54 cildiye mavi ışıkla bakıyor çocuk dr u da bakıyor küçük diye 3 ay sonra yine bakcam dedi cildiye
Leyla54 Esramtd1 biz bir kez gittik nörolojiye EGG çekilmiştik başka bir nedenden dolayı gitmiştik de sorun yok dediler ay çok huzursuzum şuan