Limoncicegi- TuDiNu-- emerken parmağımı sıkıca tutmasına, beni gördüğünde heyecanlanıp elini kolunu hızlıca hareket ettirmesine😍
Yigitefeannesi TuDiNu-- her gğn yeni bir şey öğreniyor herşeyine bayılıyorum ama babası dil çıkartmayı öğretmiş o da tükürüklü dil çıkartıyor ağlarken bile gece bazen uyanınca yapıyor djdjdj biz çok gülüyoruz tipi de aynı şöyle oluyor ❤️ ❤️🥹🌸
_The_ANA_ TuDiNu-- Ne yapıyor olursa olsun ağlıyorsa bile “Mehmet Han naynina nininom” diye ritim tutmaya başlim hemen poposunu sallamaya alkışlamaya başlar 😁
_Goktugunannesi__ TuDiNu-- 4 ay 25 günlük uyandığı zaman kendi kendine sesler çıkarır uyanır kendisine döndüğümde günaydın annem diyorum o an gülmesi bitiyorum😍oğlum herşeyim o an eşimde bizi kıskanır🤭
LaMamaDellaCicala TuDiNu-- ben oglumun gülüşüne hayranim aglamayi beceremiyor çünkü birde telefonla ben biriyle konusurken pür dikkat dinlemesi….daha dortbucuk ayliksin diyorum bosver muhasebe hesaplarını
Ceila TuDiNu-- henüz 3.5 aylık ama kendi dilinde söylenmesine bayılıyorum hahsjs kızıyor bişiler diyor komik oluyor o halleri.. emzirirken memeyi yakalama hareketi de favorim 😀😀
GSevilay65 TuDiNu-- kahvaltı sırasında mama sandalyesinden kafasını omzuma koyup keyf yapması..Dizime oturduğu zaman yüzümü sevmesi.Bende başka kimsenin kucağına gtmemesi aşırı derece nazlı olusu daha neler neler kurban olum ben kızıma 🧿💗
tugba-pural91 Gülüşüne aşığım Allah ım iyiki doğurmuşum diyorum evlat bir anneye verilebilecek en güzel nimet💞💞
Dilanguven Birdunyabircennetannesi Dimi ya bağıra bağıra birseyler söylüyor el kol hareketleri yapıyor bildiğin seninle tartışıyor en tatlı halleri durup saatlerce izlerim o hareketlerini 😄🥰
Birdunyabircennetannesi Dilanguven Yumruklarını sıkıyor koca adam gibi. Ben kızıyorum şakasına cevap veriyor bana benimle kavga ediyor ❤️