Birdunyabircennetannesi TuDiNu-- Opmesine…… Sarilmasina….. Allah’ım eriyorum❤️ Sürekli yapmıyor ama yapınca beni benden alıyor Birde benimle kendi dilince cekismesine 😅
Dolores TuDiNu-- tam olarak öpmeyi bilmediği halde, ağzını getirip yüzüme dayayarak öptüğünü düşünmesi beni benden alıyor, bitiyorum 🥰🫶🏼
_YanakReisinAnnesii TuDiNu-- kucak zamanııı dediğim de ne işle meşgul olursa olsun bırakıp koşarak gelip sarılması ❤
Dilanguven Birdunyabircennetannesi Dimi ya bağıra bağıra birseyler söylüyor el kol hareketleri yapıyor bildiğin seninle tartışıyor en tatlı halleri durup saatlerce izlerim o hareketlerini 😄🥰
Cunkunedenolmasin Bir çok şeyi var aslında, ama sar sar makarayı şarkısının hareketlerini yaparken komşu komşu tak tak hareketini yapmasına bayılıyorum ❤️❤️💞
Seymaa93 Sabahları 6:30/7 gibi uyanıyor rutinleri yaptıktan sonra salona geçeriz o oyuncaklarını oynar bende koltuğa uzanır izlerim sonra bi anda gelir öpmeye başlar😍
TuDiNu-- Her halleri mükemmel 😍 ben yalancıktan ağlamasına, elini emerken şapşup çıkardığı sese daha birçok şey yazabilirimmmm😍😍😍
bebitonunannesi_ TuDiNu-- emzirirken ayaklarını tutmasina , yürütece koydugumda ayağı yanmış tavşan gibi minik bacaklarıyla kaçışina 😂 elhamdülillah bu günüme 🥲
Busefee TuDiNu-- 7 aylık daha kucağıma alır almaz öpmeye çalışır gibi komple yanağıma yapışıyor tabi sonra ben onu öpücük manyağı yapıyorum 😍😍
Kerem_k1 TuDiNu-- hoşuna giden birşey olduğunda yada sevdiği bir oyuncağı görünce çığlık atıp gülmesine bayılıyorum😄
Pimapen TuDiNu-- uykusu geldiğinde mi desem emmek istediğinde mi desem gelip bana sokulması dizlerime kafasını koyması kedi gibi sürtünerek yapıyor birde 😍
mustafanin-annesi- TuDiNu-- emerken bana bakması gülmesi konuşmaya çalışması elleriyle dokunması (3 aylık daha oğlum 🥰)
mirayveannesiii TuDiNu-- kucağıma aldığımda göğsüme vurup ıı ıı demesi yani meme ver diyor 😂😍 (8 aylık)