7 yaşında kızım sık hastalanmasindan dolayı geniz etinden suphelenilmisti. Salı günü KBB ye götürdüm röntgende geniz eti normal görünüyor dedi alerjik yapılı çocuk ve burun eti siskinligi var dedi işte toz tutan şeyler peluş oyuncak evcil hayvan vs uzaklastirin dedi. Derken dün gece tekrar ateşlendi bugün tekrar başka bir KBB ye çıktık tekrar baktı buruna kulağa o da aynı şeyi söyledi zaten kamerada gördüm bu sefer çocuğun burnunu komple tikamis o etler 😔 gece uykuda horlama ağız açık uyuma ve çok terleme vardı bunları sordu var mı diye var dedim bende 1.5 ay kadar alerjik burun spreyi kullanicak düzenli deniz suyu sprey kullanacak tekrar bakılacak sanırım ona göre eğer düzelmezse tekrar tedavi şekillenecek. Sorum su ki bugüne dek hiç böyle birşey arastirmamistim bu sorunu yaşayan var mı spreyle düzeliyor mu ? İlerde düzelmezse bunun da ameliyat vs gerektiren durumu var mı ? Ayrıca alerji bölümüne de çıkmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim sizler neler uyguladiniz sonuçta evde kazaklar tüller eşyalar herşey toz biz bile toz içindeyiz nasıl olacak bu çok üzülüyorum 😔