dunyaylabenimaramda Cennet1212 çoğunlukla elimle siliyorum ancak iyi süpürülürse viledanın ucuna ne toz ne saç teli dolanıyor, dandik milyoncudan aldığım saçaklı bir viledam var
Cennet1212 dunyaylabenimaramda gercekten cok detayli supuruyorum hala nasil kaliyor bende anlamıyorum ellede cok zor oluyor gercekten arada bir deniyorum ama belim tutuluyor
Asyaveannesi04 Cennet1212 benim evimde 3+1 150 m2 yaklaşık asla mopla silemiyorum elle sildiğim gibi temiz olmuyor🤦🏻♀️
Rez Cennet1212 yerleri sileceksem çok iyi dip köşe bucak süpürge atıyorum min 1 saatimi akıyorum düşünün.bir ay önce sırtımın alt kısmında da fıtık çıkınca elle silmeyi bıraktım :)) parex marka kullanıyorum klasik olanında tabi başlığı maks 3 ayda bir değiştiririm ve her kullanımdan sonra işinde kıl tüy kalmayacak şekilde temizleyip çamaşır suyuna yatırıp öyle durularım
Sinem57 Cennet1212 canım BM viledanin bezinj mikrofiber aldim güzel siliyor her silmeden sonra yikiyorum temiz temiz yada iki defa siliyorum evi Bi duru suyla birde diksili suyla
Ecemilay Ysgl26 bende sinirliysen 5-6 tane kırdım sakinleşince aman bunları da çürük yapıyorlar diyorum 😂😂😂
Aysunnn65 Cennet1212 yüzey temizleyici die anladim post başlığını. Asperox yüzey temizleyici mis gibi kokuyor bebeğin cildine dost kediye köpeğe de dost Dolandı dilime ay ben duramıyorum die şarkı soyliycektim😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Soruya gelirse de dönen Vileda dan kullanıyorum marka olarak en iyisi Vileda zaten ama bana kalırsa elle silmenin tadını hicbirsey vermez 😂🥰
Demirac19 Cennet1212 vileda ultramax turbo mop kullanıyorum iyi memnunum ama asla içim rahat etmiyor genelde elle siliyorum 🤷♀️
BalKizimElisam Parkelerimi silerken son zamanlarda iz birakiyor,viledami temizlerim, ABC’nin yuzey temizleyicisini kullaniyorum. Sorun nerde acaba?🤔
Deletedmom_75 Cennet1212 Valla normal vileda ile siliyorum elimle silicek kadar sağlığımdan geçmedim.