Nezzz_ Meliisa Yaa Çok teşekkür ederimm🌸🤍Aynen bende yiğenlerimle çok oynardım evlenınce eşimin yiğenleri derkene şimdi oğlumla oynuyor çok şükür rabbim nasip etti🥰🥰🤍
SopaBuldunMuKac Nezzz_ ay yok ben yanlış anlattım. Kelime sayısı az demek istedim konuşamıyor henüz 😁
Nezzz_ SopaBuldunMuKac 😂😂olsun ya olurmu önemli değil🌸 bende dedım uygunsuzda konusamaz 2 yaş cocuk kesin yanlıs anladım 🤓🤓😅
elizabeth Nezzz_ ayy ne kadar güzel yaa bayıldım elinize sağlık 👏👍 ben kızama geçen kardan adam yapayım dedim anne bu kadar adama benzemiyo ki dedi beğenmedi haklıydı çocuum 🥲😂
Nezzz_ elizabeth Yaa tatlısınız Çokk teşekkür ederimm 🥰🥰Ahahah olsun siz elinizden geleni yapmışsınız kendisi büyüdüğünde daha güzellerini yapar inşallah🥰🥰🙏🙏
Denizzz88 Nezzz_ aynen öyle benimki daha tanışmadı hiç karla ama izmirde yaşıyoruz uzun bi süre de tanışamıcak o yüzden bende dedim hamurlarla yapıp göstereyim bari tam anlamasa da hoşuna gitti oynadık 😄
Nezzz_ Denizzz88 Aynen bizde istanbul bir umut yağar diyprum kitaptan mevsimleri gosterrkene kar adam dıyor sureklı cok sevdi hamurla yaptm bayıldı kahkaha atıyor sureklı🤓😂😂 bakıpta öyle ya maksat onları eğlendirmek 🥰🥰