Nezzz_ Güne hamur oyunuyla başladık şimdi minik adamm uyurkene anne için kahve zamanııı en sevdiğimm sizin gününüz nasıl geçiyor kızlarrr🥰🥰🌸
Denizzz88 Nezzz_ ne kadar güzel olmuş el becerisi olanlara hayranım bende dün oyun hamurlarıyla yapayım dedim kardan adamdan çok herşeye benzedi 🤣
Nezzz_ Denizzz88 Çook teşekkür ederimm olsun ya maksat çocukları eğlendırmek benımki çok sevıyor sureklı kardan adam hamuy yapalıımmı anne dıyor ondan karda yagmayınca henuz careler tukenmez diyip oyun hamuruyla eglendırdım onu😂😂😂🥰🥰
Denizzz88 Nezzz_ aynen öyle benimki daha tanışmadı hiç karla ama izmirde yaşıyoruz uzun bi süre de tanışamıcak o yüzden bende dedim hamurlarla yapıp göstereyim bari tam anlamasa da hoşuna gitti oynadık 😄
SopaBuldunMuKac Nezzz_ Konuştuğu kelimeler hariç iyi çok şükür 🫠 Çok ilgileniyorum ama o kadar ilgiye konuştuğu kelimeler canımı sıkmıyor değil
SopaBuldunMuKac Nezzz_ ay yok ben yanlış anlattım. Kelime sayısı az demek istedim konuşamıyor henüz 😁
Meliisa Nezzz_ küçükken en sevdiğim şeylerden biriydi oyun hamuru 🥰bende kızımla oyun hamuru oynarız diye hayaller kuruyodum Çok güzel olmuş bayıldım elinize sağlık 🤩🤩😍
Nezzz_ Meliisa Yaa Çok teşekkür ederimm🌸🤍Aynen bende yiğenlerimle çok oynardım evlenınce eşimin yiğenleri derkene şimdi oğlumla oynuyor çok şükür rabbim nasip etti🥰🥰🤍