Olimbonii Seryy_ Dogdugu gun hastanede verdim iyikide verdim cok yararli bişey gerçekten hem sakinlestiriyor hemde uykusunda cok iyi oluyor
Prensesannesi2022 Seryy_ 10 günlükken denedim çok da güzel tuttu herkes meme reddi yapar vs korkuttu bir daha vermedim şuan pişmanım 5. Aydayiz
Seryy_ Olimbonii kaç günlük oldu sizinki biraz tereddüt ettim ama gerçekten gece oldumu çok zor oluyormuş uyuyunca atıyor hemen kendi zaten
Seryy_ Minico ay valla önce biraz korktum meme reddi falan yapar mı diye ama gerçekten gündüzleri memede tutmak iyide gece oldumu bir saatten sonra gerçekten insan zorlanıyor , daha 1 haftalık sanki herşeyden haberi var 🤭
Minico Seryy_ Yenidoğan döneminde emme refleksi de olduğu için sürekli bir emme ihtiyacı icindeler aç olmasalar bile 🤭 zaten ağzı yorulunca atar ağzından, ben de ilk zamanlar kullandım dişleri çıkıp büyüdüğü vakitte bıraktık sorunsuz çok şükür
Olimbonii Seryy_ 3 aylık suan ama emzigin zarari yok eger cok uzun zaman takarsa sikinti mesela 3 4 yaşında filan ben 1 bucuk yasina gelince bıraktırmaya caliscam gercekten emzik cok iyi bisey
Birdunyabircennetannesi Seryy_ Emme refleksi için çok iyi diye düşünüyorum. Tabi uzun süre kullanımı kötü ama başlarda sağlıklı diye düşünüyorum
SopaBuldunMuKac Seryy_ Tutmadı. Alışsın diye uğraştım ama sonra vazgeçtim bir de onu bıraktırmakla uğraşamayacağım 🙄 Böyle de yaşamaya alışıyor gibiyim zor gelmiyor sanki. Anlık mımızlanmaları saymazsak
yasemibrahim Seryy_ 1 haftalık Ken değil de daha çok 1 aylıkken verin diolar bende 40 ı cıkınca verdim tuttu ne büyük rahatlık gercekten sadece uykuya dalmak için kullanıyoruz sonra atıyo zaten
Seryy_ yasemibrahim bir zararı olur mu blmiyorum ama bebeğim sürekli memede kalmak istiyor , bazen boşa emiyorr süt gelmiyor şaşırdım kaldım valla 🙃
Metesmom Seryy_ Bebeğim 15 günlükken verdim. Meme reddi ihtimalini azaltmak için tok olduğuna emin olduğum zamanlarda verdim ve uykuya geçişler dışında pek vermemeye çalıştım.
Seryy_ Metesmom evet bende daha çok öyle yapacağım , gündüz vermeyi düşünmüyorum inşallah yaşamayız bir sorun
yasemibrahim Seryy_ sanmıyorum canım doydugundan emin olduğunda ver ben 40 ı cıktı öle verdim ama önceden hep emerek gazını cıkarmak ve kakasını yapmak istiyodu ve sürekli emdiği için o kadar cok kusuyodu dukş midesi nasıl almıs o kadar sütü şaşırıyodm emzik kullanımdan beri bidaha öle cok kusmadı ezikle rahatlıyor bence
Seryy_ yasemibrahim öyle yapacağım canım memeye verince susuyor deneyeceğim belki zamanla kendide istemez büyüdükçe bakalım artık 🙃