saricivcivimm07 Kızlar aranızda hiperlaktasyon sütün tazyikli olarak gelmesi sorunu olan var mı? Bebeğim memedeyken boğulur gibi oluyor öksürük tutuyor emmek istemiyor aranızda bu durumu yaşayan var mı
Padfoot saricivcivimm07 emzirirken arkanıza iyice yaslanın tabir caizse yayılın. O şekilde emzirin. Emzirmeden önce de biraz elle sağım yapıp fazla sütü alın. Süt sağma makinesi kullanmayın sütünüz daha çok artar
Nurberamom saricivcivimm07 dik emzirme makas tutuşu geri yaslanarak emzirme elle ön süt sağımı bunların hepsini deneyebilirsiniz.Benim şuan hâlâ daha geçmedi memelerim terbiye olmadı ama kızım 2bucuk aylık sanırım artık alıştı boğulma emmeme vb hiç bir sorun kalmadı.
Milagros saricivcivimm07 ben aynı durumu yaşıyorum memeyi ememiyor birkainca yüzüne fışkırıyor parmağımla bastırarak tazyiki kesiyorum sonra da makaslayarak emzirmeye çalışıyorum arkaya yatarak emzirmek de fayda edebilir.
NoOne saricivcivimm07 ben de yaşadım, emzirmeden önce biraz sağım yapıyordum sonra da yatarak emziriyordum. İki hafta kadar sürdü sonra geçti Allah kolaylık versin
Kivicik saricivcivimm07 blok emzirme yapın faydasını görürsünüz. Üst üste 2 ve ya 3 kere aynı göğüsü emzirip sonra diğerinden aynı şekilde devam edebilirsiniz. Sağma makinasıyla sağmayın o daha da artırıyor tazyiği. Boşaltmanız gerekiyorsa elinizle sağım yapabilirsiniz