Slm1122 Dimitrina_kovaceva oh çözüldüyse iyi canım yoksa öbür türlüsü sanada bebişede eziyet sevindim😇
Dimitrina_kovaceva Cukulata ama bir beden büyük alırsan iz de yapmaz hem kapasitesi daha fazla olur. Benim kızıma aldığım 6 no 15 kilo bebekler için . Büyük de geliyor. Mesela gündüz ayaktayken vs taksam sızdırır kesin. Kakası kesin sızar zaten. Sadece gece takıyorum
Cukulata Dimitrina_kovaceva 1 beden büyük aldım da Molfixte geçerli değil. Bacakları zayıf boşluk kaldı. Sleppy kalıbı dar onda olabilir belki.
Dimitrina_kovaceva Bahar11 evet bizde de baya bi uzun süre sızdırmamıstı sonra birden ne olduysa oldu. Galiba küçük gelmeye başlamış şu posttan sonra onu anladım
Dimitrina_kovaceva gocebebirbayan doğru bağlıyorum. Genelde de külot bez alıyordum. Şuan bir beden büyük aldım sızdırmıyor. Pakette 15 kg yazıyor . Ama kızım 12-13 kg. Demek pakette yazana inanmamak lazımmış onu anladım. Küçük geliyormuş meğersem yine de
gocebebirbayan Dimitrina_kovaceva evet ben paketteki kiloya bakmıyorum. Kızım 10 kg 2 yaşında. 5+ süper oluyor
Dimitrina_kovaceva Deletedmom_73 doğru ama benim kızım için geçerli değilmiş. Şuan 12-13 kg ama 15+ kg yazan bez kullanıyoruz o sızdırmıyor . Totişi büyükmüş 😅
Dimitrina_kovaceva gocebebirbayan gerçekten öyle sonuçta boydan dolayı aynı kilodaki iki bebek biri tombul kısa, biri zayıf uzun olabilir
Fatima_agaliyeva Dimitrina_kovaceva Merhaba ben sleepy natural kullaniyorum, simdiye kadar hic sizdirma yapmadi, hatta gece hic deyistirmiyorum ve sabah uyaninca dob dolu oluyor amma sizdirma sifir.
Dimitrina_kovaceva Cukulata molfixte de 5 no küçüldü bize. 6 almak lazım artık . Galiba bizim totişimiz büyük
Dimitrina_kovaceva Gulcineliz benimki 6 aydan sonra sütüm kesildi de ondan mama ile besleniyor. Maalesef . O yüzden de gece kalkması erken kesildi