bglm Dimitrina_kovaceva kesınlıkle prıma derım popsu bıle nemlı olmuyordu sleepy kullanmıstık pahalı gelınce memnun kaldıgım tabıkı prımaydı
Ekinveannesi Dimitrina_kovaceva Bebiş çok dönüyorsa uykusunda o yüzden sızıyor benim bebeğim de ne kullandiysam sızdı. Çok deli yatıyor en son goon aldım onda henüz tasma yasamadim. 1 beden büyük bez takmayı dene istersen ben o şekilde çözüm buldum.
Dimitrina_kovaceva Ekinveannesi benimki yüzüstü uyuyor sürekli. Cırtlı bez o yüzden kesin sızdırıyor. Gece Goon külot bez gündüz cırtlı kullanıyordum bi ara çok güzeldi sonra değişti ya yeni paketinden geldi çok kötüydü hemen doluyordu hem cırtlısı hem külotu. Denedim hatta onu da olmuyor yani… goon çok fena olmuş. Eski goon çok güzeldi bulsam anında alırım 10 paket 😅
Dimitrina_kovaceva Denizanasi92 haklısınız ama gece birkaç defa değiştirmeyi deneyerek çocuğumun uyanıp 2 saat süren ağlama krizine ve bir daha uyumayıp tüm gün mutsuz olmasına şahitlik ettikten sonra her yerin batmasına razı geldim.
Deletedmom_73 Dimitrina_kovaceva Hangisini kullandiysam hiç sizdirmadi baby turco sleepy Molfix kızım 16 aylık hep 5 numara kullanıyorum.
Dgnbsr Dimitrina_kovaceva gündüzleri beybi turco kullanıyorum geceleri bebem natural 1 gün olsun ıslak veya nemli olmadı çok memnunum
Dimitrina_kovaceva Dgnbsr bebem naturali molfixi üreten fabrika üretiyormuş diys duydum . Doğru mu bilmiyorum. Deneyecektim lakin yorumları çok kötüydü diye cesaret edemedim. Bir de kızım yüzüstü uyduğu için cırtlı bez gece sızdırıyor sabit yüzüstü durduğu için
Dimitrina_kovaceva UzayliOzge ben de geçerim de o cırtlı ya baştan kaybetti😀 kızım yüzüstü yatıyor cırtlı sızdırıyor . Nette gördüm külot bezi de varmış ama bana nedense bi türlü denk gelmedi ah bi denk gelse …
Denizanasi92 Dimitrina_kovaceva hmm. Ben ışığı açmadan (uyku tulumu giydirmiyorum ) tek kat pijamayla yatırdığım için çabucak değişirim mecbur kalınca böyle de mi uyanır ?
Dgnbsr Dimitrina_kovaceva molfix de kullandım ama sızdırdı bir ara bebem natural i dene derim kızım 1 de uyuyor öğlen 11.30 12 gibi uyanıyor hiç sızdırma olmadı
Slm1122 Dimitrina_kovaceva ön kısmını içine bükerseniz sızdırmaz bence yüz üstü yatsada bi denemelisin cırtlısını canım
barlassmoom Dimitrina_kovaceva 9 aydır prima kullanıyorum bir kez bile ne gündüz ne gece sızdırmadı. O kadar her bezde taşıyorsa bebeğiniz çok çiş yapıyordur. Bunun da tek çözümü uyandırmadan altını değiştirmek ya da tuvalete alıştırmak.
Dimitrina_kovaceva barlassmoom tuvalete alıştırmak mı ? 15 aylık çocuğu! 😂 çok isterdim inan ki. Ama bu bir hayal. Hazır değil.
Ebruceyda Dimitrina_kovaceva sleepy bionatural kullaniorm sizdirmiyor ancak kulot beze gectim cok daha rahat. Bazen baglamamla ilgili sorun oldugundan sizdiriyordu kulot bezle o sorun da ortadan kalkti. Sleepynin icerigi de temiz soylediginiz markalara gore.
icidisibiranne 7 aydır sleepy ekstra,natural ve bio natural kullanıyorum üçü de geceleri hiç sızdırma yapmadı 🙏🏻
[silindi] Dimitrina_kovaceva migros minies dogdugu gunden beri kullanıyorumm 7 aydir. Bir ara sizdirdi ama onda da gevsek bağlıyormusum. Simdi hic sizdirmiyor. Gece de hic altini almıyorum uykusu bolunmesin diye 10 saat falan duruyor
Dimitrina_kovaceva [silindi] cırtlı bez muhakkak taşıyor. İlk doğduğunda minies kullanmıştım sonra dönmeye başlayınca sızdırdı yüzüstü uyuyor çünkü . 4 no külot bezi de sonradan kullandım miniesin. Memnundum. Ama 5 no tanga gibi araya kaçıyor 😅