Dimitrina_kovaceva Miraymomm prima külot bez de sızdırıyor canım. Cırtlıda cırtlı yerden sızıyor. Kızım yüzüstü yattığı için
Dimitrina_kovaceva ipekadaninannesi haklısın ama değiştiremiyorum uykusu hafif ve uyanırsa geri uyumuyor
ipekadaninannesi Dimitrina_kovaceva ve bir beden büyük takmanızıda tavsiye ederim 4 se siz gece 6 falan takın benimde hep ıslak kalkıyordu büyük beden kullanıyorm
Dimitrina_kovaceva Deletedmom_72 12-13 kilo civarı. 5 no prima külot bez kullandık. Sızdırdı hem premium hem normali. Şimdi prima gece külodu aldım 5 no. Acaba bir beden büyük alsam nolur ki gece külodunu ? Çok mu büyük kalır 6 no
Deletedmom_72 Dimitrina_kovaceva Evet 6 alın oğlumun kilosuda o civarda bende 5 alıyordum hep sızıyordu.
Balyanaakannesiii Dimitrina_kovaceva bezi bi tık gevsek bağlıyor olabilirsiniz bi ara bende yaptım onu prima ve molfix harici hepsi sızdırdı bende 11 aylık yatmadan hemen değiştiriyorum sabaha dolmus oluyor ama sızmıyo
Aredc Dimitrina_kovaceva sleepy iki çocuğumda da, yatırırken takıyorum 16 aylık Sabah mis 😊 bantları biraz gevşek bırakıyor olabilir misiniz
Dimitrina_kovaceva Aredc sleepy külot kullandım canım bantlıları da baya sıkarım kızım yüzüstü yatıyor ondan banttılar sızdırıyor ZTen galiba
Perilice20 Dimitrina_kovaceva aynen bacak arasindaki kısmı zaten sallanıyor boşu boşuna, bezi yukarı doğru çekip zıbını öyle takıyorum. direkt bezin önü dolunca sızdırıyor çünkü 🙃İnsallah anlatabilmisimdir😅 erken olsa size foto atardim
Bebegimmile Dimitrina_kovaceva baby turco ve sleepy dogdugundan beri kullaniyorum ve ikisinden de cok memnunum
Dimitrina_kovaceva Alparslan_bebis gece kaka yapmıyor ki kakada sızma yaşamıyoruz gündüz 2 saatte bir altını değiştiriyorum
BGTB20 Dimitrina_kovaceva Kesinlikle tavsiyem sleepy gece külodu. Benim oğlumun da her uykuda mutlaka sızıyordu artık çamaşır yetistiremez hale gelmistim sleepy gece külodunu kesfettigimden beri aşırı rahatız damla sızdırma yapmadi lavanta yağlı birde çok hoş bir kokusu da var