Agness Dimitrina_kovaceva ben hep baby turco kullaniyorum yaklaşık 15. Aylik . Bez kaymazsa asagi , hiç sizdirmadi
Yeni-anne22 Dimitrina_kovaceva gece çişli bırakmak yerine değiştirseniz arada kontrol edip ben öyle yapıyorum bebeğim daha küçük ama çiş yapınca baya yapıyo değiştirmezsem eğer gece sızıyo illa bende uyanıp değiştiriyorum
Dimitrina_kovaceva Yeni-anne22 bebek büyük olunca bezi değiştirirken uyanıyor ve çığlık çığlığa ağlıyor. Sonra da bir daha uyumuyor. 15 aylık bebek küçük bebekler gibi geri uyumuyor maalesef. Ve benim kızım uykusu bölününce 1-2 saat ağlama krizi geçiriyor. Ve verdiğim uyku eğitimi uyku düzeni vs hepsi çöp oluyor. Siz olsanız bezini değiştirip çocuğa eziyet mi ederdiniz yoksa sızdırmayan bez mi arardınız ?
CinarDenizinAnnesi Sleepy extra tam numaranızı kullanın.(Prima kesinlikle sızdırıyor asla tavsiye etmem)
Dimitrina_kovaceva CinarDenizinAnnesi sleepy extra günlük aktivite yazıyor o mu? Ben günlük yazınca gece sızdırır diye hiç almamıştım onu
Irmakmelegim CinarDenizinAnnesi valla prima hiç sizdirmiyor doğduğundan beri kullanoyrm 16 ay 25 günlük hiç sızdırma yasamadim
civcivannesiii Dimitrina_kovaceva bezi şok gevşek cırtlıyor olabilir misiniz acaba baby Turco sleepy canbebe kullandım 17 aylık ve bugüne kadar hiç sızdırma gibi bir sorun yaşamadım hatta bazı geceler bez o kadar doluyor ki anlatamam yinede hiç taşmadı
Prenss_annesii Prima premium care kullanıyorum doğduğundan beri ve hiç sızdırma yaşamadım bir iki sefer hariç onlardada bezin beli gevşemişti, sabaha kadar aşırı dolu oluyor bezi ama altı kupkuru hep sizin neden öyle oldu acaba
n-h-g-g Dimitrina_kovaceva merhabalar 5 numara kullanıyorsanız kesinlikle goo.n öneririm. Aynı dertten bizde de vardı çünkü. Eğer 6 numara ise soffio öneririm a101 bezi.. Benim diyen beze fark atar 😂 efsane bir bez 🦋
Dimitrina_kovaceva n-h-g-g ya ben soffio aldım çok berbattı güzel diyenlere şaşırıyorum vallahi aldığım paket mi acaba defolu 😁
Sevdiyebicer n-h-g-g herkeste bir olmuyor demekki kendi kullandığım bez bitmiş bittiği için aldık 101den iğrenç daha bitmedi elimde asla birdaha bu bezi alma dedim eşime berbat
Boncukkizim Dimitrina_kovaceva sleepy natural kullanıyoruz biz hiç sızdırma yapmadı. Geceleri 10 saat değiştirmeden uyuyor. Uyandığında bezi dolmuş oluyor ama sızdırma kesinlikle yok. Tavsiye ederim
Acemibirannecikk Molfix, pure soft kullandım ikisi de sızdırdı. Ben gece hiç degistirmiyorum. Sizdirmasini da dert etmiyorum açıkçası her sabah rutinimiz zaten her şeyi değiştirmek.
Dimitrina_kovaceva Acemibirannecikk hahahaha bunu kabullenmişsin artık demek 😄 ben de mi kabullenip otursam 😁
Agness Dimitrina_kovaceva kulot da kullandım cirtta. Ama cirtli daha rahat . İstediğin gibi ayarliyosun
Deletedmom_78 Dimitrina_kovaceva aynısı yemin ederim bezdim sırılsıklam uyaniyor kiyafet yetistiremiyorum bende burda bekliyeyim
Dimitrina_kovaceva Deletedmom_78 bekleme boşuna. Yorumlarda bebegimin gece altını değiştirmediğim için eleştiri aldım bi tane. Birkaç tane de postta sızdırıyor dediğim bezleri öneren yorumlar var 😆😆😆 millet bence hiç okumamış yazdığımı 🤣
Eceyigit_14 Sleepy naturel kullanıyorum hemen hemen doğduğundan beri aşırı dolu oluyor sabaha kadar ama sızdırma olmadı
Yasolinne Dimitrina_kovaceva Aynen öyle. Bi kaç ay sonra anlayacak o da… Sen bebeği çişli bırakıyorsun, ben öyle yapmıyorum duyarı da kasmazsın ya. 🤦🏻♀️
oglumubeklerken Dimitrina_kovaceva bebegim 1 yasinda surekli sleepy ekstra kullanıyorum gece gündüz 12 13 saat değiştirmeden uyuyor hiç sızdırma yaşamadım şimdiye kadar.
Prenss_annesii Dimitrina_kovaceva evet, bende bir iki sefer prima külot bez ve prima aktif bebek kullandım fakat hiçbirisinden premium care kadar memnun kalmadım. Prima premium care öneririm kesinlikle memnun kalırsınız