Dimitrina_kovaceva RainOverMe çok hareketli ama uyurken takılacağı için kaymaz bence. Uyurken çok hareketli değil . 6 no cırtlı alayım en iyisi ben. Ama hangi bez 😀
RainOverMe Dimitrina_kovaceva prima aktıf olur bence cırtlıda. Prima premıum 6 aktıften saha genıs gormek ıstersen foto atayım bak boyutlarına ama 5 yok bende sadece premıum 5 kulot var evdekı stoklardan acarım fıkır olacaksa🤗
RainOverMe Dimitrina_kovaceva Soldakıler kulot prima aktıf 6 prima premıum 5 aynı boyut, prima premıum 6 prima aktıf 6 premıum 6 1 parmak daha uzun ve daha genıs
Prenss_annesii Dimitrina_kovaceva evet, bende bir iki sefer prima külot bez ve prima aktif bebek kullandım fakat hiçbirisinden premium care kadar memnun kalmadım. Prima premium care öneririm kesinlikle memnun kalırsınız
Zlm Dimitrina_kovaceva değişik bir sürü bez kullandım(goon, Prima aktif bebe, Prima premium çare, onlem, püre soft, BİM’in bezi,sleepy) Molfixte bu sorunu yaşadım daha önce kullandigimda olmamıştı
merve171214 Dimitrina_kovaceva 13 aydır prima premium care kullanıyorum hiç bu zamana kadar sızdırma sorunu yaşamadım 5 aydır da yine prima premium care külot bez kullanıyorum onda da hi sızdırma sorunu yaşamadım 12 saat kalıyor uyanana kadar yine de hiç böyle bir sorun yaşamadım
harley Dimitrina_kovaceva sarı olan extra sanırım hiş taşırmadı bende molfix kullanıyodum çocuğum sırılsıklam oluyodu değiştirdim
Dimitrina_kovaceva RainOverMe ben Trendyol fotoğraflı yorumlara bakayım öyle anlarım herhalde . Premium care alırsam 5 aktif alırsam 6 bence
tarcinnn Dimitrina_kovaceva daha 5 aylık gece sleepy bionatural kullanıyorum sızdırmadı baya da kuru uyanıyor yapsa bile
Dimitrina_kovaceva RainOverMe demek premium daha büyükmüş o zaman aktif bebek 6 prima 5 alayım çok sağol 🙏🏻
Balyanakliya Dimitrina_kovaceva bi dene istersen ben uyumadan önce bezini değiştiriyorum sabah uyanana kadarda hiç degistirmiyorum
RainOverMe Dimitrina_kovaceva attım ben ama bence de yorumlara bakarsan daha ıyı fıkır sahıbı olursun🤗 dedıgın gıbı de alabılırsın baktıktan sonra buyuk ıhtımal fıkrın o yonde olur🤗
CizerBirAnne Dimitrina_kovaceva ben de sleepy ekstra kullanıyorum şu an. Genel olarak sleepynin tüm serilerinin gece performansındam memnunum. Hatta şu ara migrosun sanal marketinde sleepy indirimi var, aklınızda olsun. Gerçi indirim başka bezlerdr de varmış.