joyfulmom NaimeYilmaz 1 kızım var çok şükür ikinciye Cesaretim yok bu devirde çok çocuk akıl işi değil maalesef
Laden NaimeYilmaz bir tane kızım var. Rabbim hayırlı uzun ömür versin. Başka düşünmüyoruz. Bir tane yeter🥰
Emir0_ Kocamdaaakocammm maşallahh benim 1tane yeni bir yaşına girdi sırf tek kalmasın diye 3,4 sene sonra 2.sini düşünüyorum bile aklım gidiyor çok zorlanıyorum tek olunca gurbette kafam kaldırmıyor bazen kaynana 3 olmalı diye baskı edip konuşunca tavana zıplıyor beynim sinirden şakası bile ağır geliyor sanki
Balkupum2505 NaimeYilmaz 2,5 yasinda bir oglum var hamdolsun. Ikinciyi düşünmüyorum rabbim isteyene versin 🤗
Baakpnr- NaimeYilmaz şimdilik 1 tane Allahım bize bağışlasın , 3-4 sene sonra Allah da nasip ederse bir tane daha düşünüyoruz 😍💕
Balkizlarim NaimeYilmaz 3 tane kızım var 💖rabbim tüm evlatlarımızın bahtlarini açık ve güzel eylesin 🤲🌷
Rukito 1 kızım var😊Sağlıklı güzel bir hayatı olur inşallah.4 sene sonra bir tane daha düşünebilirim.Yaşım büyük olacağı için belki de düşünmem,bakacağız.
Busragokceberra NaimeYilmaz Bir tane kızım var çok şükür Rabbim kızıma sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inşallah 🤲