aslanveannesi1 Bu ay kimi duysam adeti gecikmiş kızlar benimde öyle oldu ama hamile olma ihtimalım de nerdeyse 0 sizlerde durum nedir 😫
Aylizzmm aslanveannesi1 Merhabalar ne kadar gecikti acaba Bende doğumdan 3 ay sonra hastalandim 2 defa oldum en son Ekim sonuydu bitmişti ve hala gelmedi erken gebelik testi bide normal test yaptım ne gatif stresten olucem olsaydı çıkar di herhalde bebeğim 7 aylik daha
Aselim01 aslanveannesi1 kiz benim de 2 gun gecikti kafamda deli sorular spirale guveniyorum ama korkmuyor degilim yine de nolur nolmaz zaten koca yokki dogru duzgun bebek olsun
Ee011 aslanveannesi1 bu ay benim de 2 gün gecikti ama bende korunuyorum şüphem de yok aslında yine de korkuyor insan 😔 siz nasıl korunuyordunuz
trakyalikizce Aylizzmm bence olsaydı çıkardı doktorum emzirdiğim sürece adet olmayabilirsin, düzenli olabilirsin, bir ay olup birkaç ay olmayabilirsin bunların hepsi normal demişti
Aylizzmm trakyalikizce psikolojim bozuldu kac gündür acaba birseymi var diye diye stresten de gelmiyor sanırım aslında bekar ikende düzensiz di hafif pco varsi ama böyle olunca korkuyor insan teşekkür ederim 🙏
Elvan1703 Bende aynı durumdayım doğumdan sonra 2 defa adet oldm 3cü adetm hala gelmedi normal mi acaba 4 aylık bebegim var emziriyorum 15 gn kdr gecikti
Aylizzmm Aysun5455 benimde aynı 3 ay sonra oldum 2 defa en son Ekim sonuydu oldum bidaha da olmadım testte yaptım birsey çıkmadı birkaç gündür de goguslerim sızlıyor ins gelir
aslanveannesi1 Aselim01 test yaptım ben de korka korka ama negatif çıktı 3 gün gecikmişti döngüme göre. Doğru sonuçtur sanırım değil mi. 😫 siz de yapın rahatlayın
Aselim01 aslanveannesi1 sabah yaptim bugun 4.gun gecikmesi test negatif ama nedense icime sinmedi bilmiyorumsizinki umarim dogrudur
aslanveannesi1 Aselim01 doğrudur bence sizinki de 4. Günde çıkardı silikde olsa diye düşünüyorum. Bu yaptığımız stresten gelmiyor bence 😫
Yusuf20 aslanveannesi1 canım 4.günde çıkmaz hamilelik 1 hafta sonra yapsa netleşir.benim hep öyle negatif çıktı varsada öyle belirtilerin hepsi vardı kanda da evdeki testtede çıkmadı
aslanveannesi1 Yusuf20 sizin bebiş geç döllenmiş olabilir normalde adet gecikmesıyle beraber doğru sonuç verir ama bilemedim. Benım 5. Gün gecikmeyle çok bariz 2 çizgiydi oğlumu öğrendiğimde