Elifsu Bebeğimin yüzü çok kuru. Havalarda serinliyor daha kötü olacak kesin. Bebeğinizin cildini nasıl nemlendiriyorsunuz?
Alaraaa Elifsu mustelanın cok kuru cıltler ıcın olan stelatopia dıye bir urunu var onunla sureklı nemlı kalıyor vucudu ve yuzu yada sebamedın yuz kremıyle 👍🏻
CanEm Nekwa bebe yağı gözenekleri tıkıyormuş cilt doktorumuz öyle demişti kesinlikle kullanmayın demişti
NazlininAnnesi Elifsu hayır nemlendirici kremi. Ebebek te satılıyor. Ama almanyada tanıdığınız varsa gelecek ordan isteyin. Orda çok ucuza satılıyor muş.
Nekwa Elifsu olur mu bizlerin bile kullanmaai gerekir aslında vücuttaki kararmalar yeteri kadar nemlendirici kullanmamaktan oluyor
Elifsu YazCilegi sizinkininde yüzü bizimki gibi olmuştu. Ben alerji için denedim ama geçmedi hala bizimki aynı şekilde duruyor. O krem onada iyi geldi mi?
YazCilegi Elifsu Kremle alakası var mı bilmiyorum ama kırmızılıklar geçti. Yediklerime de dikkat ediyorum süt ve süt ürüni yemiyorum hiç
Elifsu YazCilegi sen dedikten sonra bende yemedim kestim ama hala aynı duruyor. Ne artıyor ne azalıyor.