Mstfcnr dedıgım surubu yazabılıyorsa cok faydası olur normalde de mıde sıkıntım var anne tarafından miras, biraz da streslıyım. Mıde ılacı da vermıyorlardı drlar ıkı uc cesıt tablet ve surup seklınde ılac yazdı ama hıcbırı fayda etmedı bır tek bu dedıgımden yarar gordum. Cok sıkısmadıkca kullanmadım normalde 5 gunde bıtıyor bır sıse. Ben 10 gune kadar ıdare etmeye calısıyrdum ona ragmen faydası oldu yanı az ıctıgım halde. Dıgerlerını (rennıe tablet surup ve normal gavıscon) kafaya dıksem faydası olmadı. Bulantıya da her doktor aynı yaklasmıyor kımısı ılac verıyor ama benım dr cok katıydı mıktarı az tuttu. Serum yıyıp toparlayanlar varmıs ama ben pandemı dıye gıdememıstım kımıne faydası oluyormus bı dr a falan danısın bana tanıdık hemsıre demıstı faydası olur eve geleyım dıye ama hastalıktan dolayı guvenemedıgımden ılacla ıdare etmeye calıstım bır de salatalık bulantıyı arttırır ılk basta ıyı gelır ama sonra daha fena yapar deneyın hak verırsınız🥴domates ve tuzlu yagsız seyler ıyı gelır aklınızda olsun ama ıste domates de bıraz asıtlı onu da kabuksuz ve az yemeye calısın olmazsaz bır de mıde yanmasına ekmek ıcı ıyı oluyor cok az ara ara bır yudum sut de ıcsenız rhatlatabılır. Aklıma geldıkce yazıyrm k bkmayın