bombacimulayim Karbonatlı su dışında birşeyle silmeyin . Gümüş kapak bu şekilde temizleniyor. Bir bezi karbonatlı suya batırın ve silin
Asyaveannesi04 Yavuzselim55 gerçek gümüş asla paslanmaz belki kararmadır ben ebebeğin almıştım baby me kararmıştı ara ara ılık su ile yıkadığımda geçiyordu 9 ay taktım ben gümüş kapak
Yavuzselim55 Asyaveannesi04 bende internetten aldım silver yazıyo galiba çok görmüştüm bu markayı instgramda sahte değildir galiba
Yavuzselim55 yorgunanneeeee az önce arkadaşın dediği gibi macunla temizledim çıktı pas çıkmazdı herhalde o kadar kolay ay korktum şimdii
Yavuzselim55 sumsaner bende şimdi macunla temizledim parladı hiçbişe kalmadı pas çıkmazdı galiba belkide kararmadır dediğiniz gibi
-_-hUysUzvetatlikadin Yavuzselim55 saçma gelecek ama demir ile gümüşün tadı farklı gümüş olduğuna inandığın bişey ile kapakları hafif dikinin ucuna deydirelirsin ama işte anlayabilir misin bilemedim şimdi 😅
-_-hUysUzvetatlikadin Yavuzselim55 istersen bir fotoğraf at bakalım çünkü madenler paslanmaz özelliği o zaten sadece kararır ama o da bölgesel olmaz ben üç ay kullandım aldığım günkü gibi hala duruyor
Yavuzselim55 Fasulye12 inşallah olmaz çünkü göğüs ucuma değiyo pas değil belkide keşke resmini çekseydim ya
Fasulye12 Yavuzselim55 benim gümün kalkanımın kenarında 999 ayar yazıyordu . Öyle bir şey yok mu , en azından ordan belli olur sahte mi değil mi . Ama dediğim gibi benim bildiğim gümüş Kararır, öyle Demir gibi paslanmaz
Gizem35_ Yavuzselim55 göğüs yarası için gümüş kapak yerine , göğüs kalkanı kullanmaya baslamak bana daha iyi ve güvenilir gelmişti. Siz de araştırıp bakın isterseniz..
Yavuzselim55 Gizem35_ bende ondan kullanmayı düşünüyorum artık dediniz gibi daha mantıklı gelmeye başladı
Yavuzselim55 -_-hUysUzvetatlikadin anladım saçma gelcek ama demirin tadını biliyorum nerden biliyorum onuda bilmiyorum 😅
3yasakadarsifirekran Yavuzselim55 Gerçek gümüş değilmiş demekki ben 3 ay kullandım geceli gündüzlü sürekli göğsümde durdu paslanma olmadı. İmkanınız varsa yeni alın riske atmayın.