Neb09 Bu arada kucakta yatmak da istemez hiç ama ne zaman şarkı açıp söylemeye başlıyorum kucakta o şekilde yatarak beni izlemeyi seviyor sonra uyuyakalıyor hatta bunu deneyebilirsiniz bende işe yarıyor keyifli de oluyor 🤭
Kahvelianneee Neb09 asla yatmıyor emzirmek dışında 🙄 uyuyacağı zaman bile zar zor yatmaya ikna ediyorum
Kahvelianneee Keremefeninannesi bi doktorumuzla konuşalım bakalım🥰 gelişimi müsaitse oturtmaya başlarım 🥲
Bebegimm1 Kahvelianneee ben 4.ayına girmeden başlamiştım doktorum bebek hazırsa kısa süreli kucakda başla demişti şöyle düşünün bebeğiniz yürümek istiyor sizde ona destek olucaksınız ben o aylarda başladım 6aylıkken düşmeden kendisi otururyordu 7 aylıkkende tutunup kalkıyordu.youtube osman gönülal doktorun paylaşımı var isterseniz dinleyin
Kahvelianneee Bebegimm1 ne güzel 🌸 aslında bebeğimin kilosu da uygun hani kendini tutuyor maşallah otursa oturur destekli bir şekilde ama işte omurgası kemikler sırtı nasıl ne durumda bilmiyorum
mysa2 Kahvelianneee Ben bayadır kucaktayken oturuyorum aksi mümkün değil 😊 baydır dedğim 2 hafta net 😊
Kahvelianneee mysa2 ben korkuyorum ya 🤔 erken oturması omurgasına zararlıymış falan bide 4 ayın daha başındayız ortasında olsak tamam diyeceğim .. aslında bebeğimin gelişimi iyi hali gücü yerinde çok şükür belki de oturabilir bi bakmak lazım..
Kahvelianneee Neb09 benimki de 3.5 aylıkken başladı bu huyu ve dediğiniz gibi etrafı keşfetmek istiyor doktorla bi görüşmek istiyorum şu oturtma konusunu bakalım ..
biradamavisi Kahvelianneee benim oğlanda yatmaktan hep çok sıkılmıştır 3. Ayında dediğiniz gibi hep kendini kasıp öne doğru kalkmaya çalışırdı. Az az oturturdum çok ağlardı çünkü oturmak için.
Kahvelianneee biradamavisi ya her bebeğin gelişimi farklıdır hani kimi 6 ayda oturur kimi 5 ayda ama biz daha 4 ayın başındayız dolayısıyla endişelendim çok erken gibi oturması için ne bileyim. Bi doktorla görüşeceğim gelişimi iyiyse belki oturttururum
biradamavisi Kahvelianneee tabii mutlaka doktoruna sorun. Bizim doktorumuz da çok nadir oturt demişti ama o da şaşırmıştı çok kendini öne iytiyor güçlü demişti.
annelif Kahvelianneee ben bebegimin 3. Ay kontrolunde sormustum kucaginda sirtinii destekleyerek oturtanilirsin hatta bir aylikken bile oturtanilirsin o sekilde beli falan batmaz onlar yanlis inanislar dedi ben 3 ayliktan beri oturtuyorum suan 4 bucuk aylik yastiklarla destekli oturtuyorum erken baslamaninda faydalari var arastiranilirsiniz dr osman gönülal bu konu ile video cekmisti izleyebilirsiniz youtubedan
mysa2 Kahvelianneee tam oturtma hafif hafif kucaktyken. 5. Ay gibide destekli yavaş yavaş başlarsın . Aşkında dmeekki hazır o msjı veriyor ufaktan 😊
Bebegimm1 Kahvelianneee işte o doktor çok detaylı açıklamıs benm gittiğim doktor da hazırsa destekli oturt demişti öyle 5 dk falan değil 1 2 dk kısa kısa başlamıstım kendini belli ediyor oturuşu duruşu zmanla değişiyor
miraculous_22 Kahvelianneee bebeğim 3.5 aylık 2 2 buçuk aylık olduğundan beri kendini kasarak kafasını kaldırıyor valla hele şimdi hiç yatmak istemiyor duzgun
kayraninannesiiii Kahvelianneee bizde 3 ay 27 günlüğüz. Bir haftadır aynı anlattığınız gibi yapıyor. Asla yatmak istemiyor emzirmek dışında hatta bazen sinirden onu da kabul etmiyor gezdirip oturtur gibi yapınca susuyor ☺️ ama okuduğum kadarıyla yeni güncelleme geliyor bebişlere ☺️
Aselim01 Kahvelianneee benim bebegim 4 ay 8 gunluk ben ayaga kaldiriyom hop totosunu yere deviriyo kucakta da ayni surekli oturma cabasinda 😂 babasi gibi tembel