deniz-95 Okuyanbiranne ya boşuna almana gerek yok bence. Çok da lazım olan bir şey değil. Çok kullanılmıyor içinde de pek durmuyorlar şahsen
DarkSwan Okuyanbiranne Ben bebeğime, 5 buçuk aylıkken almıştım. Çok kullanışlı olmadığı için iade ettik. Çünkü bebeği koyarken dar olduğu için insan korkuyor, bir yerine zarar verirmiyim diye. Çok gerekli değil bence.
Azraada58 Okuyanbiranne valla bende aldım inan 1 veya 2 defa oturdu onun yerine önden acılır banyo ve mama oturagını alabilirsin bizde 5 aylıkken yavas yavas oturtmaya baslamıştık ilk koltukta oturduk tabi sınra mama sandalyesinde öyle alıştı
Birdunyabircennetannesi Okuyanbiranne Uzun süre kullandik. Oğlum oturmakta geçirmişti onun için almıştım baya ise yaradı. Ve bir süre mama yedirirken koymuştum. Şimdide camda otururken koyuyorum etrafı izliyor tabi kış geldi yazın çok işimi gormustu o yönden. Ama içine sokmak biraz zor oluyor
motheroftwoangels deniz-95 kesinlikle katılıyorum fil ile takım olarak almıştım 2 sene önce hiç kullanmadı filin üstüne daha çok oturdu 😃
deniz-95 Okuyanbiranne 5 aylıkken denedik ama alttaki arkadaşın dediği gibi içi çok dar ve çocuk rahat edemiyor içerde
Okuyanbiranne Azraada58 ben şuan sadece kucağımda oturtuyorum 4 buçuk aylık bi tanıdıkta oturttum içinde rahat durdu ama öne doğru yamuldu gitti bilemedim bende 4 bucuk erken mi olur
Okuyanbiranne Birdunyabircennetannesi bir tanıdığımın evinde gördüm aslında dediğiniz gibi içinde rahat otturdu ama 4 buçuk aylık daha. Öne ve yana doğru yamuldu acaba sakınccalı olur mu bilemedim. İnternette 3 -12 aylık yazıyor
Birdunyabircennetannesi Okuyanbiranne Yani bir sakinca görmedim ben sadece büyüdükçe zor giriyor içine çocuk
Azraada58 Okuyanbiranne fazla oturtmadıgından bişe olmaz kuzum ama gercekten göz hevesi bazı şeyler gereksiz onu almak
baykuskiz_ Okuyanbiranne ben doya doya kullandim. 6 aylik civari iste 5.5 aylikken oturttum yaklasik 5 6 ay kullandim ama cok isimi gordu benim elim ayagimdi ben memnundum
Birdunyabircennetannesi Okuyanbiranne Ben 5 aylıkken kullanmaya başladım 18 aylık şuan. 15 16 aya kadar kullandık içine zor giriyor ama
Okuyanbiranne Azraada58 evet canım ama benim bebeğim sürekli kucağımda oturmak istiyor aslında pek bir şey almam çabuk büyüyorlar ama yemek yaparken böyle tezgaha bez serip ona oturtayım bana baksın yerde çıldırıyor beni al bakayım diye 😂😂
Azraada58 Okuyanbiranne işte bu durumda vakumlu önden acılır oyurak devreye giriyor yapışan her yere koyabilirsin