egekusumm Nisaask evet canım oğlumun kimliği,eşimin ehliyeti ,pasaportu,evlilik cüzdanımız, eşimin kimliği vs falan ..senin kaç çocuğun var ?
Nesli06 Nisaask kusura bakmayın merak ettiğim için soruyorum. isminizde bi gariplik olduğu için mi değiştirdiniz. E devlet üzerinden yapıldığında genelde istisna kabul ediyorlar
Dondurmalikahve Mirancinarmom Ben hiç duymadım ama arkadaşım isim ekletmek istemişti kabul edilmemişti.
lceLady Şunuda belirteyim. 2-3 kez deneyip sürekli aynı seyi tekrar tekrar deneyip red alıp bir daha değişme hakkınız bulunmuyor
lceLady Nisaask Şu an için sıkıntı çıkmıyor cıkmadı hastanelerde falan da.yılbası sonrası halledecegim bende
Pol34 Nisaask evet kimlik, çocuğunuzun kimliği, istiyorsanız aile cüzdanı, pasaport, ehliyet bunların da değişmesi gerekiyor
Seymanur9 Nisaask isminiz de çok güzelmiş bu arada bence 🥰 farklı ve ağır bir isim gibi geldi , Asya da benim kızımın adı o yüzden onu da çok sevdim hayırlı olsun 😍
Nisaask Seymanur9 teşekkürler. Asya benim için anlamlıydı. Eski ismim anlamsız telefuzu ağır bir isimdi
Nisaask egekusumm peki neydiki ismi. Eşim bana çok kızdı . Değiştiriyorum diyince ne gerek varmış. Ama ben sevemedim önemli lan benim kendimi iyi hissetmem
lceLady Rez her isim veya soy isim değiştirmiyorlar :) sakıncalı gorduklerını yapıyorlar zaten onaylanmazsa bildirim geliyor
Dilaylaa Yıllar önce bende değiştirdim ozaman nüfustaki birkaç kişiye minik hediyeler ile halledilebiliyordu 😂
Pol34 Nisaask yani hiç bilmiyorum inanın. Komşumuz vardı ismi “tamam” dı çok dalga geçen oluyordu o değiştirdi hemen sormuştum aile cüzdanını falan da değiştirdim dedi
Dilaylaa Nisaask torpil başka birşey 😂 hediye yani o zamanlar isler oyle görülüyordu 15 yıl öncesi yani 😂
Nisaask Dilaylaa peki nüfusa gidince herhangi bir belge isteniylar değil mi? Gerci artık devir teknoloji devri herşey sistemde yine sorayım dedim
Nisaask _mommm benim ismim zaten imla kurallarına aykırı ve Türk dil kurumununda anlamı olmayan bir isim. Yoksa değiştirmiyolar. 1 buçuk ay önce başvuru yaptım. E devletten nüfus yazıyorsun. Seçeneklerde bağlı oldugun nüfus müdürlüğü ad soyad değişikliği yazan yere tıkla başvuru botonuna tıkla. Bilgileri doldur.