Nisaask Kızlar aranızda e devlet üzeri ismini değiştiren var mı? Geçen ay başvuru yaptım. Bu sabah baktım. Kabul görülmesi istediğim isim yazılıydı. Şimdi kimliği değiştirince e devlette yazan isim mi olacak
egekusumm Nisaask eşim değiştirdi ismini Bi hafta önce.e-devlette değiştirmek istediğin isim olacak .yani yeni ismin diyim hayırlı olsun yeni ismin..
lceLady Nisaask bende soyadımı değiştim. Evet kimlik değişmeniz lazım ve üzerinize kayıtlı ne var ise aynı sekilde onlarda. Kredi kartlarınız mhrs e nabız vs hepsi mobil üzerinden otomatikmen değişiyor ama kartlarınız için tekrar başvuru gerekiyor
Nesli06 Nisaask kusura bakmayın merak ettiğim için soruyorum. isminizde bi gariplik olduğu için mi değiştirdiniz. E devlet üzerinden yapıldığında genelde istisna kabul ediyorlar
Veragillerden Muhtemelen evet kabul edildiyse. Pasaport, ehliyet bunlar varsa sanırım bunların da değişmedi gerekiyor. Bilen birisi cevaplar umarım, yeni adınız hayırlı olsun. 🥰
Nisaask Veragillerden aynen ondan sordum. Gidip hepsini değiştirmem gerekecek. Acaba süreç nasıl ilerliyor. Teşekkürler
Nisaask egekusumm teşekkürler çocukluktan beri hep düşünüyordum. Ama dava açılması gerekli olduğu için geri adım atıyordum
egekusumm Nisaask evet eşim de önceden kaç kere denemiş mahkeme yoluyla sadece değiştirilebilirmiş.ona da Bi şans oldu işte
lceLady Nisaask Şu an için sıkıntı çıkmıyor cıkmadı hastanelerde falan da.yılbası sonrası halledecegim bende
Dondurmalikahve Nisaask Hayırlı olsun. Ne güzel onaylamışlar ya benim de iki adım var birini hiç kullanmam sevmem ama o adımı sildirmek istedim onaylamadilar 🥺😂
Seymanur9 Nisaask isminiz de çok güzelmiş bu arada bence 🥰 farklı ve ağır bir isim gibi geldi , Asya da benim kızımın adı o yüzden onu da çok sevdim hayırlı olsun 😍
egekusumm Nisaask evet cnm çok uğraştırıcı olacakmış. İsmini o hiç sevmiyordu ama ben önceki ismini çok seviyordum
Nisaask Dondurmalikahve teşekkürler. İsminizde bir sıkıntı yoksa onaylanmıyor. Sorunlu isimleri değiştiriyorlar.
egekusumm Nisaask evet canım oğlumun kimliği,eşimin ehliyeti ,pasaportu,evlilik cüzdanımız, eşimin kimliği vs falan ..senin kaç çocuğun var ?
Nisaask egekusumm peki neydiki ismi. Eşim bana çok kızdı . Değiştiriyorum diyince ne gerek varmış. Ama ben sevemedim önemli lan benim kendimi iyi hissetmem