Ecemoz1 Hbpx doğum yaptıktan sonra 4.gün doğum öncesini aldım. Rapor sürem bitince de kalan doğum sonrasını aldım
Ecemilay Hbpx ilk taksidi kızım 1 aylıktı yattı 2. Taksidi bugün yattı kızım 2.5 aylık daha yatar mı bilmiyorum
Hbpx Dogagumus e devlette göremiyorum da ödemeyi . Emzirme ve raporlu olduğum para hesaba yattı . Hesaba yatmıyor yani ? Peki ptt ye yattığını nerden öğreniyoruz mesaj falan mı geliyor ?
Dogagumus Hbpx ama bhsettiğiniz 300 tl çocuk parasıysa o pttye yatıyor malesef onu daha bende gidip çekemedim e devlet ptt ödemeleri kısmındada çıkmıyor
Dogagumus 170 i arayın sgk ödemeleri için ıban tanımlatmak istiyorum diyin yada e devlet üzerinden kendinizde yapabilirsiniz boşuna ptt ye gitmenize gerekmek ptt düşse bile 5 iş gününde tanımladığınız hesaba yatırıyorlar
Imau Dogagumus devlet memuru musunuz. Özelde çalışıyorum ıbanıma nasıl yatar. Ya da ptt üzerinden mi alacağım
Ecemoz1 Dogagumus onu da kurum ödemeleri kısmından hesabınıza tanımlayıp hesabınıza yatırabiliyorsunuz. Ben kendi hesabıma aktardım 300 tlyi
Dogagumus Hbpx yok emzirme 316 tl bu devletin verdiği birinci çocuğa 300 ikinci cocuğa 400 gibi olan rakam
Dogagumus birminikbebekannesi onun nedeni raporunuz bittiğinde muhasene onayladığı için ben kendi raporunu kendim onaylıyorum ay ay onayladığım için ay ay yatıyor bana şuan
Dogagumus Imau merhaba yok özelde çalışıyorum bende alo 170 bu konuda size yardımcı olur sgk ödemelerin için ıban tanınlatmak istiyorum derseniz
birminikbebekannesi Dogagumus Evet biliyorum ben toplu istedim bilerek toplu aldım sonrasında 3 ayda heyet raporu aldım onlar aylık yattı
Hbpx Dilaylaa ben 25.Kasım da doğum yaptım raporum 7 martta bitecek . Yani 7 marttan sonra mı alacağım ?
Dilara91 PTT’den gidip çekmişmiydiniz. Bankaya gönderildi ibaresi yazıyor bendede raporum biteli 10 gün oluyo nerdeyse.