Mercannd Herkese merhaba rotavirus aşısi yaptıran var mı acaba varsa yan etkileri oldu mu yapilmasi mecbur mu
Azraada58 Mercannd 2 dozunuda yaptırdım öyle 39 larda ateşi olmadı ama tabi ates oldu zaten igne olmadıgı icin huzursuzda olmadı
Minico Mercannd Herhangi bir yan etki yaşamamıştı bebeğim ancak maddi imkanınız varsa yaptırın zorunlu tutulan bir aşı değil ama mutlaka yapılmalı diye düşünüyorum
Defnenin-annesii Mercannd Yapılması mecbur değil isteğe bağlı. Ama herkes çok öneriyor bende yaptırdım rotavirüs ve menenjit ikisini aynı anda yaptırdım birer doz olduk 3. Ayda ilk dozlarında hiç bir yan etkisi olmadı şükür 🙏🏻
Poyrazin_annesii Bız ıkı doz yaptırdık hıc bır yan etki yapmadı. Hepsinide içti cok şükür. İmkanınız varsa yaptırın derım cnku annem kardeşini rota vırusunden kaybetmş😔bızde korktugumz ıcın yaptrdık. Keşke devlet karşılasa bu pahalı aşıları
Mercannd Poyrazin_annesii peki ikinci doz için yine ücret mi ödüyoruz yani ikinci dozda tekrar mi asi aliyoruz
NiLDeRiN Mercannd alerjik bebeklerde yan etkisi oluyor kızımın da alerjisi var o zamanlar çok yoğundu bizi kötü etkiledi alerjiyi tetikliyor 2 gün kadar sürmüştü. Ama etkisi daha fazla tabiki .
NiLDeRiN UmranBarlas yine de danışın doktorunuza bazen özel durumlar olup aşı takviminde esnemeler yapabiliyor doktorlar. Sormakta fayda var . Rotavirüs sıkıntılı çünkü yakalanırsa çok yoruyor bebeği.ki her çocuk yakalanıyormuş ama aşıdan dolayı çok etkilenmeden atlatıyorlarmış
zhr61 UmranBarlas biz üçüncü ayında yaptırdık birde beşinci ayında ikinci dozu olacak sağlık ocagında yaptırdık aşıyı eczaneden alıp siz bir sorun isterseniz sağlık ocagına geç değil bence