Asyaveannesi04 Imau 4 ocakta doğum yaptım 1 sene olucak ben dikkat ediyorum sabah güzel kahvaltı yumurta yeşillik peynir, zeytin, ceviz bol su ara öğün meyve ve akşam yemeği 6 dan sonra pek birşey yemiyorum hedefim hamile kaldığım kilo 52-53
Imau Asyaveannesi04 yaaa inşallah hedefinize ulaşırsınız. Darısı bana ama biz daha çok yeniyiz 😊 acele etmeyeyim o zaman
Asyaveannesi04 Imau hiç acele etmeyin ben ilk 6 ay hiç veremedim sonra sonra verdim hala emziriyorum 11.5 aylık 🌺
eymeninannesi11_ baykuskiz_ evet bende bi ara çok güzel kilo verdim dedigin gb kafada bitiyo 12 kilo vermiştim 3 ayda spor yürüyüş yapıyordum çok az yiyordum sık yiyordum 3 ana 3 ara öğün tatlı felan abur cubur yok sadece canım çikolata çekerse 1 çay kaşığı yer onu da 1 saat spor yapıp yakardım bol sıvı su öyle 36 beden olmustum ne giysem yakışıyordu sonra hamile kaldım yine aynı kilolar var en az 10 kilo vermeliyim ama eski kararlılık yok işte
egeninanns eymeninannesi11_ soda limon Yeşilçay kürü hem ödem attırıyor internette ayrıntılı bulabilirsiniz 🥰
AyseAlyamm eymeninannesi11_ canım sabahlari aç karnına bir su bardağı suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi koyup içiyorum yarım saat sonra kahvaltımı yapıyorum önceden bende doymak nedir bilmezdim birde sabahları karnım çok şiş olurdu şimdi karnımda o şişlik yok rahatlattı cidden eski deli açlığım da yok . Günlük 15 dk lesliyle başlayın hemen zaman geçiyor zamanla kendiniz 45 dkya çıkarıyorsunuz kendiniz
eymeninannesi11_ AyseAlyamm Leslie yapıyorum eğlenceli bide zumba ama yememi durduramadıgım zaman spor isteği de gidiyo
eymeninannesi11_ Eftelya_ser aynen ya diyette bi yasak kanunu var gb insan daha çok yeme isteği geliyor
Super_mom Tirtil35 internette satılıyor ama benim evimin altında kulüp var abla hergün menü belirliyor ne yememiz gerektiğini beraber ayarlıyoruz her daim telefondan irtibat kuruyoruz sayesinde 10 kilo verdim hemde aç kalmadan
Super_mom Tirtil35 kullanma gibi niyetiniz var sa intwrnwtten alma canım bu bayan telefonla online de görüşüyor tavsiye ederim
1453Abcdefg Super_mom nası başarıyorsnuz valla helal olsn. Meyve suyuna koyup ben yemeklerin yanında içerim herhalde onu😂
Super_mom Tirtil35 tamam canım eger başlamak istersen whatsap üzerinden her gün iletişim halinde olursunuz maddi açıdan sıkıntı olur mu sana
Super_mom Cemreela21 shake aleo bide sıkılaştırıcı çay kullanıyorum canım emzirdiğim için hap kullanmıyorum