Litfenama Aynurrt bana seneler önce oldu. Nörolojiye gittim ancak bir şey çıkmadı. Tüm testleri yaptırdığımız zaman haşimato hastası olduğumu öğrendim. Bir çeşit tiroid hastalığı. Dahiliye veya sağlık ocağında detaylı kan testinizi yaptırabilirsiniz.
Litfenama Aynurrt damarım atıyordu boyun kısmında. Başım ağrıyordu ve uğultu vardı kulağımda da. Pıhtıdan şüphelendiler direkt. Mr da bir şey çıkmayınca, kan sonuçlarında tsh değerini gördüler. Tiroid testleri ve tiroid ultrasonu derken meğerse o neden olmuş.
Litfenama Aynurrt garip gelecek ama bilmiyorum. Sessiz ortamlarda duyuyordum. Yani geceleri sürekliydi. Çok sinir bozucuydu. Teşhis koyulup ilaçlara başladıktan 1-2 hafta sonra kesildi.
-_-hUysUzvetatlikadin Aynurrt benim başım ağrıdığında damarlarım o kadar şişşyor ve kuvvetli atıyor ki dışardan bakar görür yani ama kafam patlayacak sanıyorum migren ve sinüzit bir arada olunca öyle oluyorum he birde çok Türk kahvesi içtiğimde
wish60995 Aynurrt merhaba iki gündür bende de aynı şikayet var nasıl oldu acaba geçti mi kendiliğinden internette çok iç açıcı şeyler yazmıyor korktum açıkçası
bikupakahvee wish60995 anksiyete ve panik atağınız varmı ? Bu belirliler bende de özellikle gece yattığımda ve yorgunsam oluyor tamamen psikolojik üzerine gitmeyip kendimi dinlemediğimde geçiyor belki sizinde öyledir ve internetten hastalık araştırmayın lütfen
wish60995 bikupakahvee aslında yok anksiyete panik atak ama bilmiyorum yine de.devammederse giderim doktra doğru söylüyorsunuz internetten araştrmamak en doğrusu korkudan doktra gidemiyor insan