Aydanurrr Sağlık ocaklarının verdiği d vitaminleri çok gaz yapıyor diyorlar. Hangi d vitaminini öneriyorsunuzz
Umayinannesi21 Aydanurrr doktorumuz bize coledan d3 yazmıştı 4 buçuk aylık bitti sağlık ocağının verdiğini aldım zaten doğduğundan beri gazlı fark olacak mı bilmiyorum
snyck Aydanurrr ocean çünkü içinde zeytinyağı var kabızlık yapmiyor 1 yaş önce 400 olan sonrası 600 olan
Okuyanbiranne Aydanurrr zaten paraben içeriyor kullanmayın. İlk 5 ay b-bac 5 aydan sonra ocean. B bac un içinde gaz giderici ve probiyotik var oceandan farklı
snyck Okuyanbiranne belki degeri düşük çıkmıştır o yüzden 600luk verilmiştir doktordan iyi bilemeyiz siz doktor 600luk verdiyse öyle kullanın bence 😊 biz 1 yaş sonrası kullandık şuan mesela 3.5 yaşında 600lukten 2 puf ver dedi doktor
Okuyanbiranne snyck ama değer felan bakmadı ben de şuan şüpheye düştüm doktorumu yeni değiştirmiştim🙄
snyck BernaKaraman aslinda biz doktora uyarak 1yas oncesi 1 puf verdik ama ne kadar verileceğini doktor belirlese daha iyi olur şuan bize kış olduğu için 2 puf verin dedi
Aydanurrr Stardust1 bende onu kullanıyorum sürekli gaz problemi çektiğimiz için d3 ten mi kaynaklanıyor onu gözlemleyemedim 😂
livanurvealpinannesi61 Aydanurrr tree D vit kullanıyorum memnunum. Onun haricinde deca tabs wellcare royal d3 venatura Kids newwit nbl probiyotik d3 var.