[silindi] kizlar cocugu 1 yasinda olup surekli kanepeye koltuga tirmanan var mi arkadasim geldi bebek gormeye 1 yasinda kizi var surekli koltuga tirmaniyor
qwrt1245 [silindi] maalesef tutunup kalkmayı sıralamayı öğrendikleri andan itibaren koltuk tepelerinden indiremiyoruz çocukları. Size garip geldi sanırım
cutiebun_ [silindi] 5 yaşında oğlum hala bunları yapar şuan lambadere tırmanmaya çalışıyor ne yapıyorsun diyorum maymunmuş sjsjsjsjsj
elizabeth cutiebun_ 😂😂😂 ay çok güldüm ya aynısı benim başıma geldi geçen ben bir maymunum deyip kapıya tırmanmaya çalıyordu kızım 😂
2prnses1prens cutiebun_ hahahahah güldüm buna hayatın gerçekleri😅 aa asla bnm bebem yapmaz diyenler gelir şimdi bebeler eve tıkılıp kaldılar ne yapsnlar 😅
elizabeth [silindi] bundan daha normal bi şey yoktur sanırım. Kızım 1,5 yaşına gelene kadar hep yerde oturmuştum ben mesala düşmesin, düşerse tutayım diye 😂
cutiebun_ elizabeth kapılar da var tabi çemberlerinde sjsjsjsj 😂 duvara bile tırmanmaya çalışıyor sanki örümcek adam 😂
Cocolingo [silindi] 9 aylık kızım sürekli bu şekilde, ne güzel aylarca yatıyorlar hareket özgürlüğünü tadınca sürekli yapmak istiyorlar , sizi rahatsızmı etti bu durum
[silindi] Cocolingo hayir neden rahatsiz etsin canim daha ufak degil mi kendi basina koltuga cikabilmesi icin alcak bi koltukta degil o yuzden yoksa kesfetsin oynasin tabi ki
cutiebun_ 2prnses1prens çocuk onlar zıplayarak, koşarak, yaramazlık yaparak büyüyecekler 😂 çocukluklarını yaşasınlar bir daha gelmeyecek bu günler 😊
Lulemom [silindi] gayet normal, benim kızımda 16 aylık koltuk tepelerinde gezer. Daha yürümeyi bilmiyordu koltuğa tırmanıyordu. Ne için açtın bu postu anlamadım
Dilaylaa Uc buçuk yaşında kızım en sevdiği aktivite kanepe tepesine çıkmak yatakta zıplamak dans etmek 😅 oturup sohbet edecek hâli yok ki 🤭
Minikkelebek_ [silindi] ah bide koltuğun arkadı duvara dayalı değilse oradan aşağı atlamaya çalışıyorlar. Kızım 14 aylık bi alışverişe bile gitsek mutlaka tırmanacak bir yer buluyor. çocuk bu normal yani. Size garip gelen kısmı nedir ?
Deletedmom_62 [silindi] benim bebeğim henüz küçük ama cok normal. Sanırım rahatsız oldun evet insan rahatsız oluyo haklısın ama bizim çocuklar kim bilir neler yapicak😄
lyl0742 [silindi] çok normal 13 aylık kanepe ye inip çıkıyor kanepe de koşuyor L koltuk Bi köşeden bir köşeye köşemin yanında mama sandalyesi var ona geçmeye çalışıyor 😃 daha neler neler sizin bebiş küçük heralde garip geldiğine göre
cutiebun_ elizabeth öyle çocuk onlar benim oğlum duvarları bile boyar istediği gibi çocuk odasının bir duvarını ona ayırdım istediğini yapıyor. boyar geçeriz çocukluk başka güzelce yaşasınlar 😊
Dedimolabilir [silindi] benim kizim 22 aylik suan köprücük kemigi kirik koltuktan zipladi ve düştü. Normal bisey herseye tirmaniyor ama kendine zarar. Korkuyorum surekli gozum ustunde .
[silindi] Dedimolabilir cok gecmis olsun biz de diken ustunde oturduk dusup bi yerine bisey olacak diye