Ecoo 23 aylik ve sadece baba, dede, mama gel, git, ac diyor bu kadar endisenmelimiyim yoksa acilirmi ya cok kafama takiyorum????
omerinannesi_2705 Pinkribbon yok daha çok küçük zaten üzerinde durmuyorum. Ama ben mesela 9 aylıkken cümle falan da kuruyormuşum 5-6 aylıkken de oğlumun dediği tarz kelimeler kullanıyormuşum belki bana çekmiştir 🤷
BilalCivan Cikolat 17 aylık 12 kelimesi var. Kendi adını bile söylüyor Civa civaa diye geziyor evde 🤣 adı Civan bu arada
SuzanNaz Cikolat 11 ay 5 günlük “Baba, dede, gel, ecik, mama, nenni 😂😂 birde sayılırsa bizden göre göre dizlerine vurup aayyyy diyor seni bir bir derim diyoruz kendi de bit biy biy diyor 😂
egeninanns Sumeyye068 ben direk banyoya yaptırarak başladım kas kontrolü daha rahat oluyor ilk 3 gün gündüz saatte bir sordum çiş var mı diye gece de kıvranmaya başlayınca hemen çişe götürdüm 4 günde gece gündüz tamamen öğrendi . Bir de bebeklerini götürdüm sürekli yanında başlangıçta işte bak zuzunun çişi gelmiş hadi onu götürelim göster nasıl yapıldığını diye zaten hevesliydi açıkçası benim için çok kolay bi süreçti
dnzderin 8.5 aylık mama diyor. İlk mama dedi. del diyor ama çok nadir. Ağlayıncada anne yi duyuyoruz. Bu kadar :)
Laren Cikolat kızım 16 aylık kelimeleri anne baba dede hayvan seslerinden miyav hav hav mee möö, bizi gıdıklar gıdı gıdı diyerek 😅 yaşın kaç deyince bir der, mama, meme, gel, dur, fil gibi kısa kelimeler Şuan aklıma bunlar geliyor. Ama ikili cümle hiç kurmadı daha zamanı var zaten
Tatlisoglum Laren yaaa masallah 🧿🧿🧿🧿 benim oğlum çok geri kalmış nasıl ilgileniyorsunuz tüm gün içinde benim yapmadığım ne var acaba oğlumu. Tek kelimesi bile yok 16 aylık oldu
Alparslanmomss 11 aylık anne baba dede tuş(kuş) meme maov(kedi) ışışak(sıcak) del(gel) bunlar kelimelerimiz
_Gamze_ Cikolat oğlum 17 aylık, 60-65 tane kelimesi var ama daha ikili cümle kurmaya başlamadı. Yakındır diye düşünüyorum
Aselduru88 Cikolat 27 aylık 2 li 3 li cümleler kurabiliyor yumurta yap , anne baba nerde, ekmek alak, anne nerde, günaydın, hadi gidek, hala , dayı, yağmur, niloya, minki, baba ise gitti, meyvesuyu, yemek hazır, çorba hazır yani baya söktü konuşmayı
Herseysevgi_27 Aselduru88 ne gibi tesvik etiniz benim oglum subata 24 aylik olucak Anne baba by by mama dede al bu sekilde arada zorluk cikarinca kiss sure TV aciyorum cizgi fln
Tugceonrdml_ Aselduru88 sizde de mi Niloya ay bizde de sürekli Niloya uyudu uyandı yemek yedi ise gitti nerede sürekli aynı şeyler