alonee monami_ oldu burası o zaman yatak odamızı anlatalım platformu olsun herşeyin bi adabı var. Siz ilk önce meseleyi iyi anlayın. Ayrıca gereken cevap kendisine verildi. Cinsellik postu gibi gösterip insanları çekmeye çalışıyor saçma şeyler yazarak. Bide üstüne cevap verenlere kızıyor alakaya bak. Ki daha önceki postunda cevap almasına rağmen.
minnos004 monami_ kusura bakmayın. Teşekkür ederim cevabınız için o kadar çok yağdı lar ki üstüme bebekle ilgilenmek ten hatlar karıştı hakkınızı helal edin
Birdunyabircennetannesi minnos004 Postunuz 2 saat önce açılmış ve 2 saat önce yorum gelmiş. Emin misiniz? Bu postu da acali 27 dk olmuş bence kontrol etmemissiniz🤷 Ve üstte kalsın yazarak postunuzu uste çıkarabilirdiniz. Bu şekilde yapmanız kesinlikle doğru değil. Hiçbir türlü yorum gelmese de ….. Dediğim gibi kimse size yorum yapmak zorunda değil 🤷
2prnses1prens minnos004 memenin neden ağrıdıgı hakkında bi fikrim yok ama memesi ağrıyan bi kadınldan boşanmak isteyen bi adam için fikrim çok 🤔 sen ne dersin bu duruma sence niye yazıyo acaba millet. Mantıklı mı şu yaptığınız?
2prnses1prens Birdunyabircennetannesi buradaki insanları ne sanıyorlar acaba 😅 benm açtıgım kaç postta bitane bile cevap gelmedi hiçde dert etmedim gelmek zorunda değil millet bilmek zorunda da değil açtm googleden baktm bi şekilde araştırdm burası kişinin özel platformu değil ki herkes ona yönelsin 😅
Gryffindor Bari bu postta insanlara teşekkür edin. İyi geceler, geçmiş olsun. İhmal etmeyin bir genel cerrah görsün aşırı derecede yazmışsınız böyle ağrı hafife alınmaz
Balliisi minnos004 köpekler kovalaya seni bu saate bebeyi sallayıp hayatı sorgularken birden memelerini sorgulamaya başladım 😄😄😄😄😄
Laren minnos004 Çektiğin ağrıyla kocanın memeni beğenmediği için boşanacağını akıl etmişsin ama. Ya normal olarak göğüs ağrısı neden olur bir yaz sor yada doktora git bir sağlık ocağı hemşiresine sorsan o bile anlar biz nerden bilebiliriz yada ağrını nasıl geçirebiliriz bide dalga geçiyosun kocam ağrım var diye boşanacak nedir
minnos004 Laren oylede sordum ben bunu paylaşana kadar cevap alamamış tim saglik ocağı yok bulunduğum ulkede belki yaşayan vardir fikir almak istedim
Laren minnos004 Anladım tek sıkıntı kocanı muhabbete karıştırman Şuan. Neyse bebek sadece ucunu tutuyorsa çok ağrıtır tam kavraması lazım bide süt birikirse ağrı olur sağman lazım başka bir bilgim yok
minnos004 Laren iste araya koca girmeyince baslik ilgi çekici olmuyor. Tesekkur ederim cevabin icin. Kizim 12 aylik ucundan tutmuyor birde ek gida almadığı için hep memede süt birikmesi olamaz.