Mervekarakaya Ceylan578 ama yastığının altında bel hizamizin altında kalır doğru olmaz diye düşünüyorum
Ceylan578 Mervekarakaya Evt yüksek olması gerekir bizim beşiğimiz yüksek peki beşigin tahta kısmına yani üstte kalacak şekilde koyabilirsiniz yada bantlayabilirsiniz
Mervekarakaya Ebrushkaa lohusa olduğum için okuyamıyorum ama eşime okuyayım. Bu yatırma şeklini deneyeceğim teşekkür ederim
cankuzularim Mervekarakaya lohusayken de okunuyor dua okuyabilirsiniz bende lohusayom 4 cocuk annesiyim cocuklarjmi okumadan uyumam
Mervekarakaya minnos004 salonda yok. yastigin altinda bel hizamizin altında kalır yasin yüksekte durmasi gerekmez mi
minnos004 Mervekarakaya bebeginiz in yastık altında olmalı bence koruyucu luk icin koyacağınız icin sorun olmaz diye düşünüyorum büyüklerimiz den biz böyle gördük. Birde yastık altina ekmek koyan da var
Ruhefza_ Mervekarakaya bende aynı şeyi yaşadım tıpatıp ve şöyle fark ettim orda anne kokusu ve annesi var ememedigi için sinirleniyod diye düşündüm doğru mu bilemem tabi benim teorik böyleydi 🙃
290818 Mervekarakaya yattığı yere 7 kere Ayetel Kürsi okuyun üfleyin odanın her yerine 7 gün boyunca tekrarlayın bunu