Aysgl_clk12 Mamaya alışıyor canım ondan meemni istemiyor olabilir çok iyi ayırt edebiliyorlar bebekler biberona alışıyor
Aysgl_clk12 Emine_2222 sana tavsiyem Canm mamayı azalt memeye yönelt çünkü gerçekten küçük bu aydan sonra eğer devam edersen zor olur mamaya alışır memeyi bırakır.Hala bir şansın var
Emine_2222 Aysgl_clk12 önceleri günde 3 öğün veriypdurdum sadece 120 -150 değişiyordu dururma göre sonra doktor her emzirme sonrası 60 cc vermemi daha sık vermemmi söyledi kilo almadıgı için bnde öyle yaptım
Emine_2222 Gizemmenesa21 ama oğlumun süt alerjisi var hiç kilo almıyor mamayı da kesersem hiç almaz o yğzden kormuyom
Aysgl_clk12 Emine_2222 hıım onu bilmiyorum canım orası ayrı doktor ver dediyse vermelisin ama böyle de işte bebeler bırakıyorlar memeyi biliyorum başıma geldiğinden inş bırakmaz seninki çünkü biberonun akışını hızına herşeyi biliyorlar
Gizemmenesa21 Emine_2222 diyetleri var onun annelerinin süt alerjisi diyeti diye biliyorum ama yinede doktorunuza danışın derim annenin diyete girmesi gerekiyo diye biliyorum
Gizemmenesa21 Tabiki bu süreçte memeyle yine kavga edebilir meme reddi zamanla geçer bn ek gıdaya geçiş döneminde meme reddi yaşadım azimle memeyi vermeniz gerekiyor
Aysgl_clk12 Emine_2222 memeyi sürekli teklif et unutmasın canım sık sık emzir emxirdikten sonra ver mamayı da
Emine_2222 Aysgl_clk12 evet evet zaten mamaya başlarken çok korkuyodum memeyi reddeder diye başımada geldi