Fulyag EnverinAnnesi Teşekkür ederim ben de hafif olmasını istiyorum ama malum kış için alıyoruz bot mu spor ayakkabı mı karar verememiştim hatta vicconun ilk adım bebek botunu çok beğendim ama önceliğim en doğru ayakkabı seçimi tecrübem ve bilgim pek olmayınca kafam karıştı 😊
Gzd Fulyag Bu modeldi çok memnun kalmıştık biz tavsiye ederim https://www.adidas.com.tr/tr/superstar-ayakkab%C4%B1/S79916.html
Deletedmom115 Fulyag https://m.deichmann.com/TR/tr/shop/cocuk/cocuklar-ayakkabilar/cocuk-spor-ayakkabi/0001500167169500000001/NIKE+Tanjun+Spor+Ayakkabı.prod?gclid=EAIaIQobChMIhtT_vpvu5AIVA-AYCh3X7QtzEAQYDCABEgJ4B_D_BwE Ben bunu aldım oğluma gerçekten hava aldığı için çok memnun kaldık ama önümüz kış bu olmayabilir sadece model olarak böyle bir şey olabilir
Fulyag Deletedmom115 Bunlar da çok güzel çok beğeniyorum ama hem kışın uygun olur mu diye düşündüm bir de ilk ayakkabısı için uygun olur mu ki tabanı nasıl çok sert mi?
Dilaraa Fulyag ilk adımı olduğu için pahalı oluyor ama iyi bir ayakkabı almanızı tavsiye ederim ilk adım ayakkabısı çok önemli
Fulyag Dilaraa Fiyat konusunda sıkıntımız yok ayakkabının çok önemli olduğunu bildiğimden en doğrusunu seçmeye çalışıyorum ama anatomik ayakkabı öneriyorlar ilk adım ayakkabısı için o yüzden doğru seçim yapmamız gerekiyor
Deletedmom115 Fulyag Hayır yumuşak diyorum ya ben kullandım oğluma 10. Ayda yürüdü 11. Ayda aldım çok rahat yürüdü. Ama kış için bilmiyorum tabii
Ates_mami Fulyag doktorumuz bize hafif ve ince tabanlı bir ayakkabı kullanmamızı önerdi. Vicco vs hepsini inceledim. Hepsi çok kalın ve ağırdı. Adidas ilk adım ayakkabısı kullandık.
Fulyag Ates_mami Benim de ilk başta adidas hoşuma gitti sonra araştırınca diğer markaların daha ön planda olduğunu gördüm o yüzden kararsız kaldım sanırım biz de adidas alacağız 😊
Ates_mami Fulyag doktorunuza sorun sizde ona göre alın derim. Bizim içe basma sorunumuz vardı. Doktorumuz ince taban ve hafif olsun mutlaka düzelir demişti.baktıgımızda en hafif adidastı.
Fulyag Ates_mami Farklı şehirde olduğum için doktorumuzla daha konuşmadık zaten hemen almayacağım önden araştırma yapayım dedim genelde neler tercih ediliyor hangileri öneriliyor diye 😊