ikizannesi4242 Kızlar bebeği doğunca yoğun bakımda kalıp çıkınca kulak testi yaptırıp ikinci bir test istendi mi
momylerce ikizannesi4242 7 günden fazla yoğun bakımda kaldıysa 5-6 ay arasında bera testi yaptırmanız gerekiyor. Hangi kuruluşlarda olduğunu taburcu olurken sorun. Bizi yönlendirdiler önce KBB randevusu alıyorsunuz devletten sonra yönlendiriyorlar. Özelde direk gidiyorsunuz tabi
Deletedmom_33 ikizannesi4242 evet yenidoğan işitme hariic Bera testi yaptırdık biz 6 ay iken demsiti ama 9 aya randevu bulabildim. Aslında yenidoğan taramayı gecityseniz istenmezdi başka test yapılıyor ona dedi içerdeki hemşire ama yine de Bera ve diğer testi yaptı dediği. 5 gün ve üzeri kalanlara yapılması öneriliyor
Dlnelms Ddm_efn_dlr çok geçmiş olsun şuan nasıl durumunuz iyidir inşallah.. bnm de bebeğim 4 gündür kuvezde enfeksiyon kapmış 12 günlüktü dua edin bebeğime biran önce çıksın kafayı yemek üzereyim çok zor rabbim tüm bebeklerimize şifa versin
Melissamom momylerce bizden istemediler o testi. İlk defa duyuyorum 7 ay 10 günlük oldu bebeğim. Yaptırmadık ne olur ki
Ddm_efn_dlr Dlnelms hiç merak etmeyin inananın cok güçlüler. Çok zor bir durum biliyorum anlıyorum da o 40 gün size anlatamam kim ne derse desin beyniniz kalbiniz anlamıyor duymuyor ama gecicek Rabbimin izniyle yavrunuza kavusacaksınız inşalllah dualarım sizinle ve bebeğinizle rabbim yar ve yardımcınız olsun çok şükür suan iyiyiz kronolojik 10 aylık düzeltilmiş 7 ay 21 günlüğüz sadece hipotroidimiz var takipli ve ilaç kullanıyoruz rabbim dermansız dert vermesin inşalllah çok şükür bugunumuze diyorum
Dlnelms Ddm_efn_dlr Amin inşallah 🤲🏻 çok tşk ederim inşallah bizde biran önce iyileşip çıkarız nerde hasta varsa Rabbim şifa versin bnm bebeğime de şifa versin çok zor
momylerce Melissamom ilk testi geçtiyse bazen istemiyorlar , bize bilgi verildiği için yaptırmıştık. Duymasıyla ilgili şüphelendiğiniz bir durum var mıydı, varsa bir KBB ile görüşebilirsiniz 🙏
Berram Bnm kızımda aynı 25 gunlukken kuveze alındı enfeksıyondan snra ısıte testı ıstedıler yıne dogdugunda gecmıstı ama sımdı ısıtme kaybı oldugu soylendı bera da 😔 cok kucuk kulak delıklerı ondnda olablr dedı dr ama bılmıyorm
Melissamom Berram geçmiş olsun sizinki kaç aylık? Benden istemediler 10 gün kaldı yoğun bakımda. 7 aylık oldu oğlum. Sese karşı çok dikkatli, ilk testi de geçmişti ama acaba yaptırmalı mıyım? Sizin fark ettiğiniz bir durum var mıydı isitmeyle alakalı?
Melissamom momylerce evet ilk testi geçmişti. Bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çok hassas seslere karşı hemen ses nereden geldiyse döner bakar falan ama tek kulakta falan sorun yoktur herhalde değil mi? Aklım kaldı şimdi.
Berram Melissamom ya anlayamıyorm kı sesten ırkıldıgı de oluo hıc takmadıgı s 9 aylık ama gelısme gerılıgı var kılo almıyor yemıyor desteksız oturamıyo bıle daha
Melissamom Berram mesela sesli bir oyuncağı onun görmediği bir yere koyup çalıştırın o sese doğru yöneliyor mu ya da bakıyor mu diye. İsitmeyle alakalı değildir diye düşünüyorum gelişimi 🤔 gelişimi için doktor bir şey söylemis mıydı? Kilo iştahsız olduğundan falandır bir de çok hareketli oluyorlar. Desteksiz oturamamasi kaç aya kadar normal onu bilemiyorum ama.