Canoglusum Nurdan2828 oğlum 1.5 aylıkken kasık fıtığı olmuştu ameliyat ettirdik 4 yaşında şimdi teközüm ameliyat canım korkma
2lokum_moms Nurdan2828 geçmiş olsun bugün bizde sünnet olduk Kasıkta fıtık var dedi çok üzgünüm siz naptınız gittiniz mi bida
Sedanindenizi Nurdan2828 Kizim 2 aylikken kasik.fitigi ameliyati oldu. Olusan fitik yumurtaligina kacmis onu aldilar. Saat 11 de goturnustuk hastaneye acil ameliya demisti dr. En az 4 saat aclik istedigi icin ameliyata aldiginda saat 16.15 di. Bu surecte hic emzirmedim. Ameliyattan 1 saat sonra besleyebilirsiniz demislerdi
Phoebe_buffay Erkek bebegim 2 aylik kasik fitigi ameliyati oldu. Anne karnindayken bir sey kapanmamis bagirsaklari oraya girip şişlik yapti kasiginda her iki yerinde de vardi bi taragi şidti sadece ameliyat oldu cok sukur su an 10 aylik
Nurdan2828 Phoebe_buffay ameliyattan önce aç kalması gerekiyor mu nasıl oldu acaba bende çok korkuyorum
Nurdan2828 Canoglusum öyle mi bana 4 saat aç kalması gerekir dediler o kadar nasıl dayanacak diye üzülüyordum
Nurdan2828 2lokum_moms hayır doktorumunz 2 ayda bir kontrol dedi çok büyük değilmiş bebek biraz büyüsün dedi bakalım ni sonraki ay kontrolumuz var
Nurdan2828 Sedanindenizi 4 saat açlık bi bebek için çok zor nasıl dayandı minicik bebeğiniz çok şükür ama kurtulmuşsunuz inş bizde hayırlısıyla atlatırız suan uykusu falan düzene girdimi benim oğlum gece hiç uyumuyor sürekli ağlıyo acaba fıtıkdan mı oluyor
2lokum_moms Nurdan2828 geçmiş olsun inşallah hiç olmadan atlatır bende öyle dua ediyorum bakalım haftaya ultrasona gitcez inşallah çıkmaz bişey
Sedanindenizi Nurdan2828 4 saat acliga dayanabilirmis bebek bu konuda o zaman cok uzulmustum ama onun iyiligi icin ac biraktik malesef. Su an buyuk 18 aylik ama kizim 1 ayliktan itibarsm gece gunduz agliyordu fitik ameliyatindan sonra kesilmisti aglamalari bence fitigin agrisiydi aglamalarin sebebi.
Nurdan2828 2lokum_moms amin inşallah benim oğlumda aras sanırım sizinde aras umarım araslar ameliyat olmadan atlatır
Tuba_ece Ben de bugün 2 aylık bebeğimde şişlikle farkettim tesadüfen. Hemen götürdük fıtık dedi. Baskı uyguladı içine yerleştirdim biraz rahatlatır ama kesin ameliyat dedi. Kolay bi operasyonmuş ama adı ameliyat olunca insan çok endişeleniyor.😟
Nurdan2828 Tuba_ece cok geçmiş olsun umarım bebeklerimiz hemen toprlae bizim bu ay kontrolumuz var bakalım ne dıcek doktorumuz
Tuba_ece Nurdan2828 Çoğu arkadaşım kendiliğinden geçiyor ameliyat yaptırma diyor ama bilemiyorum. Yarın gidicez başka bir doktora. Bir de sizde de uyku sorunu var mı ne gece ne gündüz kesintisiz bir uykumuz yok. Sizde de öyle mi ?