ikiKudurukAnnesi 2 buçuk yalında kızım var 4 gün önce falan burun tıkanıklıgı ve hapşırık vardı bir de 10 g0nlük oglum var o da bugün öksürmeye başladı bazen hapşırıyor burnu da tıkalı acaba hasta mı oldu normal mi bilemedim kızlar başına gelen var mı ?
Dlnelms ikiKudurukAnnesi Bizimde önce hapşırık sonra öksürüğe çevirdi burnu tikaliydi bı gece 38 derece ateşle özele acile götürdük orda bişi yapılmadı ertesi günü devlet çocuk aciline götürdük kan tahlili röntgen çekildi ciğerleri enfeksiyon kapmış yavrumun 4 gündür yenidoğan bakım ünitesinde bilgide verilmiyo kafayı yemek üzereyim sizi endiselendirmek istemem ama bence bı çocuk doktoru görsün bebeklerimiz çok hassas hemen herşeyi kapiyolar çok geçmiş olsun dua edin bizede
Elif190 ikiKudurukAnnesi hiç durma sağlık ocağına gtme çocık doktoruna gittim benm 3,5 yaşında kızımdan geçti 1 aylık oğluma öksürük bir günde ciğerlerinr indi morardı hastaneye zor yetiştirdm çok küçük daha hiç vakit kaybetme
Bebegimm1 ikiKudurukAnnesi hapşırık falan neysede öksürük de varmiş cocuk doktoruna gösterin burnunu her gün temizleyin mutlaka
Deleltedmom_69 ikiKudurukAnnesi korkutmak istemem ama benim oglum 23 gunlukdu sadece iki kere oksurdu diye hastaneye goturdum hemen yatis verdiler enfeksiyon kapmis abisinden abiside hastaydi hic bekletmeyin direk acilden goturun
Ayse4646 ikiKudurukAnnesi anlar canım ciğerlerini dinler ona göre yönlendirir seni benim de oğlumdan geçmişti hastalık 28 günlükken öksürükle başladı yoğun balgama dönüştü ciğerleri dolmuş 10 gün yatış verildi. Ne kadar erken gidersen o kadar iyi doktora
Silifkecilegimmisin Korkutmak gibi olmasın arkımın çocuğu yeni Doğanken hastalanmış bu normal değil diyerek yarış verdiler hastanede tedavi oldu bence bi doktora götürmelisin
ikiKudurukAnnesi Ayse4646 Allah korusun yaa çok korkuyorum kızımda öype hasta degil bir burnu tıkanık bir de hapşırık vardı ama
Ayse4646 ikiKudurukAnnesi yıkanır burnu serumla o zaman canım yarın goster. Emmesinde bir sıkıntı yoksa korkmana gerek yok. İyi düşünelim iyi olsun.cok geçmiş olsun.🌸